Joulu tuli JUVI- keittiöön


Hyvää jouluviikkoa jokaiselle! Ihanaa kun voi tuntea jo joulun tuoksun. Moni on varmaan tuonut kuusen jo sisälle ja piparkakkuja on leivottu. Jouluviikko on meille kaikille varmasti kiireistä aikaa, mutta välillä on ihana pysähtyä aistimaan joulun rauhaa. Joulu on jo ovella.

Tässä kuvia tuoreesta JUVI-keittiöstä, joka valmistui muutama viikko sitten. Juuri sopivasti ennen joulua!
Täyspuinen JUVI-keittiö on ekologinen valinta. Sen kaapit ovat runkoja myöten täyttä puuta, materiaalina on tervaleppä.

Tässä keittiössä haettiin mahdollisimman kevyttä tunnelmaa ja päädyttiin jättämään suuri osa yläkaapeista pois. Kuitenkin tiskialtaan päälle haluttiin laittaa "kuivauskaappi", mutta tässäkin suosittiin keveää ilmettä ja valittiin JUVIn ruutulasi-oviset kaapit. Kauniit valkoiset pellavaverhot peittävät kaappien sisällön tyylikkäästi.

Keittiö on vahattu helmenharmaaksi Osmo Colorin laadukkailla puuvahoilla. Osmo Color puuvahat ovat hyvä suoja täyspuulle ja niillä saa ihan peittävää - maalatun oloista - pintaa.  Vetimiksi on valittu JUVIn mallistosta antiikkimessinki - kahvat.  Katso: JUVI-vetimet
Tyylikäs valkoinen kivitaso viimeistelee kokonaisuuden.Seinähyllyille on ihana tehdä kauniita asetelmia. Nyt joulunalla hyllyköille asetellaan kynttilöitä, piparkakku-purnukoita ja hyasintteja.  
Seuraavassa postauksessa kuvia tämän keittiön upeasta ruokaryhmästä!

Kurkkaa: JUVI-keittiö
Kommentit

Suositut tekstit