Koristemaalauksella huoneen katseenvangitsija

Koristemaalauksella saa hauskaa ja mielenkiintoista lisää huonekaluun. Koristemaalaus voi olla näyttävä ja esim. voimakkaasti erottuva vastaväreillä tehty kuvio tai se voi olla pelkistetty, toisella värillä korostettu yksityiskohta mööpelissä. Koristemaalauksen avuksi löytyy paljon ihania valmis-sabluunoja tai mieleisensä sabloonan voi askarrella itse. Käsistään taitava tekee koristemaalaukset vapaalla kädellä.

Maalarimestarimme Kalle on viimeaikoina päässyt toteuttamaan asiakkaiden mööpeleissä kauniita koristemaalauksia ja upeita lopputuloksia on tullut verstaalta yksi toisensa jälkeen, tässä muutamia:
Vitriini 65x32x205 maitomaalattu punaiseksi ja kulutettu kevyesti. Ovien koristemaalukset tehty vapaalla kädellä.Vaatekaappikokonaisuuteen tehtiin kauniit 
koristemaalaukset maitomaaleilla


Myös naulakot maalattiin samalla sävyllä. 
Vaaleat reunat korostavat naulakkoa kauniisti.


Kuten muutkin pintakäsittelymme, myös erilaiset koristemaalaukset tehdään mahdollisimman luonnonmukaisilla aineilla.


Esim. maitomaalilla saadaan vanhanajan "vintage"-henkeä jolloin koristemaalus ei ole teollisen oloinen. Lue lisää jauhemaisesta maitomaalista tästä
Koristemaalauksessa vain mielikuvitus on rajana! Usein ajatellaan että seinään voi maalata erikoisemman kuvion tai katseenvangitsijan sillä seinä on helppoa maalata aina uudelleen. Täyspuiseen huonekaluun toimii aivan sama ajatusmaailma, pintaa voi aina uudelleen käsitellä! Lastenhuoneessa voivat pienet puput juoksennella kaapin kyljessä tai olohuoneen sohvapöytään voidaan maalata ruutukuvio tai kenties suosikkimöpeliä haluaa vain korostaa kevyesti eri sävyllä.


Sohvapöytään toteutettiin upea ruudutus kanteen

 Vaatekaapin ovimalleilla saa myös erilaista ilmettä.
 Ovien reunat ja salmiakit korostettiin vaalealla ja lopputulos on kerrassaan upea!


Komuutin oven reunat korostettiin vihreänharmaalla.


 Upeiden tekniikoiden taidonnäyte komuutin kannessa. Huomaa kuinka kannen reunustaa kiertävä tumma harmaa on myös kulutettu paikkapaikoin. 
Kannen ruutukuvio korostuu kauniisti vaaleaa marmorointia vasten.Lisää upeita koristemaalauksia löytyy täältäKommentit

Suositut tekstit