Kapea yöpöytäJUVIn kapea piironki sopii ihanasti moneen paikkaan. Se ei vie paljoa tilaa, mutta tarjoaa paljon säilytystilaa! Kapea piironki on vain 33 cm leveä.  

Kapeaa piironkia valmistamme 3 koossa:

Matala 33x38x80 cm
Keskikoko 33x38x100 cm
Korkea 33x38x120 cm

Tähän makuuhuoneeseen haluttiin kapeat yöpöydät, joihin saisi mahdollisimman paljon tavaraa säiltykseen.  Korkeuden puolesta paras ratkaisu oli näiden piironkien matalin vaihtoehto, kork. 80 cm. 3-vetolaatikkoa tarjoaa kivasti tilaa kirjoille, nenäliinoille, lukulaseille jne. Tässä kodissa yöpöytien valintakriteerinä oli myös korkeus - haluttiin että yöpöydät nousevat korkeammalle kuin sänky. Nyt unissaan ei tule vahingossa työnnettyä tavaroita pöydältä alas. Mikään ei ole kiusallisempaa kuin herätä siihen, että yöpöydällä oleva vesilasi putoaa, kun huomaamattaan työntää sitä tyynyllään.


"Korkeat yöpöydät ovat fiksu ratkaisu!"Kapea yöpöytä on oivallinen valinta, kun vieressä on kaappeja ja tilaa ei ole paljon.


JUVIn Eleonoora sänky on upea!


Kapeat piirongit ovat täyttä puuta, materiaalina tervaleppä. Käsityönä valmistetut piirongit esittelemme myymälöissämme puuvalmiina eli ilman lopullista väriä. Ne saa siis mihin sävyyn tahansa. Tässä makkarissa ne maalattiin hempeän vaaleanpunaisiksi. Mutta väri voi olla mitä vain - pähkinän ruskea, musta, valkoinen, tumman sininen....


Myymälöissämme laatikostot ovat ilman väriä ja ilman vetimiä. Pääset siis itse suunnittelemaan lopullisen designin!


Kuvassa piironki koossa 33x38x100 cm


Piirongin kapeat ja korkeat jalat tekevät ilmeestä keveän ja siron. Värillä ja vetimillä pääset vaikuttamaan lopputulokseen. Huomaa kuinka erilaiselta piironki näyttää peittävästi maalattuna vaaleapunaiseksi, punertavan kirsikkapuun sävyssä tai antiikkiharmaana!

Kommentit

Suositut tekstit