Taiteen ystävien JUVI-koti

Tervetuloa kurkistamaan tähän kauniiseen JUVI-kotiin, jossa vallitsee vaalea harmonia.  Tämän kodin pariskunta rakastaa taidetta. Jokaisella seinällä on toinen toistaan upeampia teoksia. Näiden kauniiden taulujen rinnalle haluttiin kauniita huonekaluja ja tähän JUVIn täyspuu-huonekalut olivat sopiva ratkaisu pariskunnalle, jotka arvostavat aitoa puuta, perinteistä puusepän työtä ja kestävyyttä. 


Kodin seinät on maalattu vaaleanharmaalla ja lattioissa on sama vaaleus toistuu.  Makuuhuoneen sivuseinällä komeilee JUVIn 3-ovinen vaatekaappi. Valkoiseksi maalattu kaappi nousee kauniisti esille harmaalta seinältä.  

Kaapin mitat: L. 115 x S. 52 x K. 203 cm
Katso lisää:  juvikauppa.fi



Yöpöytinä toimivat JUVIn klassikko "Pottakaapit". Pottakaappi nimitys tulee vanhan ajan käyttötarkoituksesta. Yöpöydät on maalattu samalla sävyllä kuin vaatekaappi. 

Katso lisää: juvikauppa.fi



Olohuoneen seinustalla katseet kiinnittää upein sävyin tehty teos, jossa oranssit kukat nostavat hymyn huulille. Taulun alapuolella on JUVIn salmiakki-lasiovinen pikkukaappi, joka on vahattu savenharmaaksi.  Okran sävyinen sisustustupsu sopii ihanasti taulun lämpimiin väreihin.



Keittiössä tarvitaan aina säilytystilaa ja laskutasoa. 4-ovinen komuuttimme on siihen tarkoitukseen mitä parhain  -  ja kaunein.  Kun parinkunta muutti taloon,  tässä kohtaa oli korkeat kaapit ja jääkaappi.  Remontin yhteydessä vanhat kaappielementit puretiin ja tila avartui valtavasti. Savunsiniseksi pellavaöljymaalattu komuuttimme sopii tähän upeasti ja sen päälle saa tietenkin kauniita tauluja.

Kuvan komuutti: L. 165 x S. 48 x K. 85 cm
Katso lisää: juvikauppa.fi

















Tämän kirjoitti:  Elisa






Kommentit

Suositut tekstit