Kenkäkaappi - monitoimikaappi!

 

Kenkäkaappi on kätevä säilytyshuonekalu kapean syvyytensä vuoksi. Se sopii eteiseen tai eteiskäytävään ihanteellisesti - ei vie lattiapinta-alaa juurikaan, mutta sisään mahtuu vaikka ja mitä! 


Kenkäkaapissa säilytät kenkäsi tyylikkäästi, mutta kaappi tarjoaa säilytystilaa myös monelle muulle tavaralle. Yksi asiakas joskus kertoi, että heillä kaappi toimii huivi, pipo, hanska - kaappina. Tämä kuulostaa kätevältä,  sillä kippioven takana on yhtenäinen tila, joka on jaettu keskeltä kahteen osioon vanerilevyllä. Näin voi siis halutessaan pitää järjestystä yllä  ja jakaa pipot, hanskat ja huivit omiin osioihinsa.  Tai vaihtoehtoisesti levyn voi ujuttaa pois keskeltä, jolloin saa yhtenäisen, leveämmän tilan käyttöön.

Allekirjoittanut käyttää tätä kaappia lakanakaappina! Lakanat olen siis käärinyt rullalle ja "rullia" saa vaikka kuinka monet uppoamaan tähän kaappiin.


Kenkäkaappi toimii myös esim. huivikaappina!


Kenkäkaapin voit tilata nettikaupastamme: Kenkäkaappi 104x28x131 cm

Puuvalmis tervaleppä. 

 

Puuvalmiin huonekalun saat mihin vain väriin! Voit maalauttaa huonekalun meillä tai tehdä pintakäsittelyn itse.  Puuvalmiina saat kaapin vaikka heti mukaan - maalauksessa kauttamme menee muutama viikko. 

Värin lisäksi pääset valitsemaan myös vetimet. Katso mallistoamme: Vetimet
 

 

 

 

 

Tämän kirjoitti: Elisa

Kommentit

Suositut tekstit