Klaffilipasto - maitomaalattu oranssi

 

 Klaffilipasto on kätevä säilytyshuonekalu, joka tarjoaa myös työpisteen. Mikä ihaninta: kun työt tai opiskelut ovat siltä päivää ohi, saa klaffin kiinni ja työt jäävät piiloon! Poissa silmistä, poissa mielestä.


Tässä täyspuinen klaffilipasto on maalattu perinteisillä maitomaaleilla upeaan, murrettuun oranssin sävyyn. Väri on tehty kahdesta sävystä sekoittamalla; Old Fashioned Milkpaint Company:n, Hunaja 87% ja Tiilenpunainen 13%.

Katso lisää: nettikaupassamme

 Varhaisrokokoo-tuoli: nettikaupassamme

 

Tässä pirteän keltainen väripilkku sisustukseen! Klaffilipasto on vahattu Osmo Colorin Keltaisella puuvahalla. Peittävä puuvaha antaa kauniin maalatunoloisen pinnan, mutta puun olemus näkyy silti. Pinnasta ei siis tule "muovitetun" näköistä, vaan kaunis käsityönjälki on nähtävillä.

 
 
 
Jos sijoitat klaffilipastoon tietokone -pisteen, voidaan takaseinään tehdä aukko sähköjohdoille. Aukon tekemisen voit tilata meiltä tai tehdä itse.  Myös pintakäsittelyn voit tilata ammattimaalariltamme tai tarttua itse siveltimeen. JUVIsta saat myös hyvät ohjeet ja tuotteet, jos hauluat pintakäsitellä itse.


 

Puuvalmis tervaleppä on kaunis, vaalea lehtipuu. Jos tervalepän vahaa tai öljyää värittömällä eli kirkkaalla pintakäsittelyaineella, nousee esille punertava tervalepän ominaisväri. Jos haluat että vaalea, puuvalmis tervalepän sävy säilyy, suosittelemme valitsemaan Osmo Colorin puuvahan sävy: "koivu". Tässä vahassa on mukana vaaleaa pigmenttiä, joka pitää puun vaaleana, puuvalmiin näköisenä, mutta antaa silti hyvän suojapinnan.
Katso lisää: nettikaupassamme


 

Kommentit

Suositut tekstit