JUVIn puuovi-mallit

 

Me JUVIssa pyrimme siihen, että tarjoamme sitä mitä muualta ei saa. Rakastamme kauniita yksityiskohtia ja käsityön jälkeä - sitä että huonekalussa on "sielua".  Tätä juuri täyspuu-huonekaluissamme on - niistä huomaa ettei niitä ole tehty massatuotantona vaan rakkaudella käsin. Jokainen tuote on oma yksilönsä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan oman huonekalunsa ilmeeseen; asiakas saa itse valita pintakäsittelyn ja värin sekä vetimet. Lisäksi täyspuukaappeihin voi tehdä monenlaisia muutoksia ja niihin saa erilaisia ovimalleja. Tässä esittelemme millaisia puuovimalleja on mahdollista saada kauniisiin täyspuukaappeihimme:


Ovimallit puuovisiin kaappeihin ja komuutteihin:

 

Sileä puupeili ovi on ehkä klassisin vaihtoehto. Tätä mallia löytyy laajasti melkeinpä joka tuotteeseemme.  Tässä kehysoven keskellä on sileä koho-puupeili.  Puupeilin saa irti oven sisäpuolella olevat ruuvilistat avaamalla. Tämä helpottaa mm. pintakäsittelyä. 


 

Rihla puupeili ovi on myös ollut tuotannossamme jo 30 vuotta. Perinteinen rihlaus on kaunis ja sopii upeasti myös antiikkihuonekalujen rinnalle.  Tässä ovimallissa kohopeilissä on pientä "sormipaneli" -tyyppistä pystyraidoitusta  - me kutsumme tätä rihlaksi.
 

 

 

Salmiakki puupeili ovessa kohopeilin päällä on rihlattu salmiakki-ruutu. Tätä perinteistä mallia ei kaikkiin kaappeihin löydy valmiina, mutta sellaisen saa tilauksesta. 


 

 

 

Sileä kehysovi on tällä hetkellä hyvin suosittu malli. Tässä pelkistetyssä ovessa on sama kehysrakenne kuin muissakin ovimalleissa, mutta keskikohta on täysin sileä eli siinä ei ole kohopeiliä.
"Kääntö-ovi"  eli ovipeili on käännetty siten, että kohopuupeili 

on oven sisäpuolella ja ulkopuolella täysin sileä puoli. Täysrihla kehysovi on saman tyyppinen kuin edellinen täyssileä ovi -  eli tässä ei ole kohopeiliä vaan kehyksen sisällä on tasainen rihlakuviointi. Tätä ovimallia on tarjolla vain muutamiin malleihimme, mutta tällaisenkin ovimallin voi tilata erikseen.

 


 

Inspiraatiota kun haluat jotakin erilaista...

 

Myös pintakäsittelyllä ja koristekuvioinneilla, puukoristeilla yms. voidaan oviin luoda yksilöllistä ilmettä. Tässä muutamia toteutuksia vuosien varrelta:

Puupeilit on korostettu maalaamalla valkoiset kehykset.

Puupeilioviin on tehty koristemaalaukset ja lisäksi antiikkiviimeistely.
 

Puupeiliin on tehty rajaus ja koristemaalaus yläreunaan.

Tässä vaatekaapissa on yhdistetty erilaisia ovimalleja. 
Salmiakkikuviot on korostettu maalaamalla ne vaaleammalla sävyllä. 
 

Maalarimme taidonnäytteitä rouheista antiikkikäsittelyistä.

Sileään puupeilioveen on maalattu salmiakki-kuvio.

Kommentit

Suositut tekstit