Kaunis työpiste

 Eikö olisikin ihanaa, että työpiste olisi kaunis ja viihtyisä paikka työskennellä?  Yksi tärkeimmistä asioista hyvän tunnelman luomiseksi, on varmastikin riittävä säilytystila! Se että kaikelle löytyy oma paikka, josta ne ovat helposti saatavilla. Silloin itse työpöytä pysyy siistinä ja helposti järjesteltävänä.

 JUVIn työpöydistä eniten säilytystilaa tarjoaa Kustavilainen kirjoituspöytämme (135x60 cm). Laatikoihin ja ovelliseen kaappiin saa paperit ja tarvikkeet kätevästi saataville. Myös erilliset kaapit työpisteen yhteydessä ovat omiaan, kun toimistotavaraa löytyy enemmän, mm. kansioita yms.

 

 

Toimistokaappi valitaan säilytystilatarpeen ja tilan mukaan. Ovelliset kaapit ovat siitä mukavia, että kansiot ja muu tavara ovat pölyltä ja silmiltä piilossa. Avohyllyt taas palvelevat hyvin, kun säilytettävät asiat ovat jokapäiväisessä käytössä ja siksi helpompi pitää nopeasti saatavilla.  


 

JUVI-kirjoituspöytiä löytyy monessa mitassa. Leveyksiä mm. 80, 100, 115, 130, 150 cm. Syvyyksiä mm. 35, 50 ja 60 cm. 

Työpöytiä saa myös eri korkeuksilla - tavallisin korkeutemme työpöydissä on 77 cm ja lisäksi löytyy korkea versio 95 cm. Eri korkeuksia saa myös tilauksesta. Pöydän jalkaa voidaan madaltaa juuri sopivaan korkeuteen. Työtuolin istumakorkeus vaikuttaa halutun tason korkeuteen.

 

Kapea työpöytä on vain 35 cm syvä. Tällainen työpiste sopii vaikkapa sirolle läppärille. 
 

Klaffikirjoituslipastomme on siitä ihanteellinen työpöytä -ratkaisu, että kun työt ovat ohi ja päivä pulkassa, voi klaffin nostaa kiinni ja työt jäävät piiloon. Alapuolella oranssiksi maitomaalattu klafilipasto ja vieressä puuvalmis versio. Puuvalmiista saat minkä värisen tahansa.


Kommentit

Suositut tekstit