Olipa kerran JUVI

JUVI toimi alkujaan nimellä T:mi Jussi Vikkula. Yritys oli 80-luvun alussa yhden miehen yritys. Jussi itse suunnitteli kaikki huonekalut. Jussi oli mieltynyt talonpoikaisantiikkiin ja mallisto oli sen mukaista. Lähtökohtana oli alusta alkaen se, että huonekalujen täytyy olla täyspuisia, valmiiksi koottuja ja asiakkaan täytyy saada ne minkä värisenä tahansa.


                                                             Piironki (85x45x90 cm)

Huonekalut leimattiin Jussi Vikkula -Production ja myöhemmin JU-VI -Production  -leimalla ja kun sisustuslehdissä alettiin puhua JUVI-huonekaluista rekisteröitiin firma v.1995 JUVI-Production nimellä. Samoihin aikoihin firmaan tuli mukaan myös vaimo, jolle siirtyi päävastuu malliston kehittämisestä.

JUVI on aito perheyritys. Perheen lapset, kaikki neljä, ovat olleet mukana toiminnassa teini-iästä alkaen. Koulu- ja opiskeluaikoinakin illat ja viikonloput kuluivat JUVIssa. Mallisto on kehittynyt vuosien myötä. Tähän eniten ovat vaikuttaneet perheen nuoriso, joille vastuu yrityksen malliston kehittämisestä on siirtynyt.

                                                 Ovaali ruokapöytä ja medaljonkituolit

JUVI-Production suunnittelee, tuottaa ja myy täyspuisia huonekaluja. Suunnittelun esikuvat löytyvät kustavilaisajalta, mutta myös varhaisrokokoo, jugend ja biedermeier näkyy mallistossamme.
                   


                                                             Kustavilainen vitriinikaappi

                                      
                                           Varhaisrokokoo-sivupöytä ja varhaisrokokoo-tuoli

Huonekaluista suurin osa on pintakäsittelemättöminä myymälöissämme. Tuotteet eivät siis ole valmiiksi väärän värisiä. Ne saa juuri siihen sävyyn kuin asiakkaan koti kaipaa. Sama kirjoituspöytä voi olla vaikkapa valkoinen, petsattu tammen sävyyn, kirkkaanpunainen, kiiltomusta jne. Myös kauniit antiikkikäsittelyt ovat suosittuja.  JUVIn asiakkaista osa käsittelee itse huonekalunsa, mutta värjäyksen voi jättää myös ammattimaalarille. JUVIlla on yhteistyökumppaneina taitavia maalareita, jotka toteuttavat asiakkaiden väriunelmat.

Kommentit

Odotan jo innolla, että alatte muiden innokkaiden bloggarien tavoin pitää blogiarvontoja, kisoja, huutokauppoja, blogikirppistä...?

Sitä odotellessa, vesi kielellä :-)

Suositut tekstit