Kiitos JUVI:lle - Kuvia asiakkaan kodista


 Saimme juuri asiakkaaltamme iloista palautetta ja kuvia hänen itse pintakäsittelemistään JUVI-huonekaluista. Sovimme että voimme julkistaa kuvat JUVIn nettisivuilla ja näin jakaa sisustusvinkkejä muillekin.

Asiakas  on itse pintakäsitellyt JUVIn Firenze-ruokapöydän (180x90 cm) ja JUVIn Kartanobellman-tuolit. Lopputulos on upea. Kartanobellman-tuolit ja pöydän kannen hän vahasi Allbäckin ruskealla värivahalla. Pöydän jalkoihin laitettiin Osmo Colorin- puuvahaa sävy: Vaaleabeige.


 Kartanobellman-tuoleissa oli valmiina JUVIn siniharmaa-ruutuinen pohjakangas. Tuoli on helppo verhoilla itse, sillä pehmuste on kiinni 4 ruuvilla. Irroittettuun pehmusteeseen kiinnitetään verhoilukangas niittipyssyllä tai pienillä nauloilla. Lapsiperheessä voi päälliskankaaksi laittaa vaikkapa suojakankaan, jossa on kuminauhakuja, joka kiristää kankaan pehmusteen päälle. Alla voi sitten olla "juhlakangas" vieraiden varalle. Verhoilua on siis helppo vaihtaa erilaiseksi esim. vuodenaikojen mukaan.Asiakas päällysti tuolit itse sisustukseen sopivalla beigeruutu-kankaalla. Tässä kaunis lopputulos.
JUVIn Varhaisrokokoo-sohvapöydän (90x90x50 cm) kannen ja välitason asiakas halusi jättää tervalepän väriseksi. Niinpä hän käsitteli ne Allbäckin keitetyllä pellavaöljyllä (väritön) ja näin on saatu tervalepän lämmin ominaisväri kauniisti esille.  Sohvapöydän jalkoihin tuli Allbäckin musta pellavaöljymaali; väri sopii hienosti mustan sohvan kaveriksi.

Kiitos asiakkaallemme kuvista!

Osuiko Sinunkin värivalintasi nappiin ja haluat jakaa onnistumisesi muiden kanssa? Olemme iloisia jos lähetät meille kuvia JUVI-sisustuksestasi. Mielellämme julkaisemme niitä myös nettisivuillamme, jos näin haluat. Liitä kuvan mukaan tiedot pintakäsittelystä, jos nämä tiedot on tallella.
Yhteysosoitteemme: juviposti(at)juvi.fiTämän kirjoitti:  ElisaSuositut tekstit