Kustavilainen penkkiarkku

JUVIn kustavilainen penkkiarkku sopii mainiosti vaikkapa sängynpäädyn rahiksi. Kuten muutkin huonekalumme, se on täyttä puuta. Myymälöissämme esittelemme arkut puuvalmiina eli pintakäsittelemättöminä. Penkkiarkun saa valmiiksi maalattuna, minkä tahansa värisenä tai puuvalmiina heti mukaan, jolloin sen voi itse värjätä.

Kustavilainen penkkiarkku (140x35 cm) sängyn jalkopäässä. Arkku on maalattu keväisen vihreäksi.


JUVIn kustavilaisen Eleonoora-sängyn päädyssä vaaleanpunaiseksi vahattu penkkiarkku. Sängyn vieressä 1-ovinen komuutti ja seinällä kustavilainen peili.  Lue lisää JUVIn sängyistä: TäältäJUVIn täyspuiset penkkiarkut on helppo sijoittaa myös moneen muuhunkin paikkaan.Yleinen arkkurahin paikka on eteinen. Eteisessä tarvitaan aina säilytystilaa eikä istuimestakaan ole haittaa. Penkkiarkussa yhdistyy nämä molemmat.


Penkkiarkun kansi aukeaa ja se kätkee sisäänsä pipot ja hanskat tai vaikkapa kasan lenkkareita? Joku myös lajittelee arkkurahin sisälle turhat postit ja mainokset odottamaan kierrätykseen lähtöä.
JUVIn penkkiarkussa on sirot korkeat jalat ja siksi sen alle voi laittaa esimerkiksi rivin jalkineita.


Valmistamme täyspuista penkkiarkkua useassa eri koossa:

Lev. 60 x Syv. 35 x Kork. 47 cm
Lev. 80 x Syv. 35 x Kork. 47 cm
Lev. 115 x Syv. 35 x Kork. 47 cm
Lev. 140 x Syv. 35 x Kork. 47 cm
Lev. 170 x Syv. 35 x Kork. 47 cm


Kuvassa 170 x 35 cm penkkiarkku

Valkoiseksi maalattu penkkiarkku (60x35 cm)
Penkkiarkku ruokapöydän päässä.
Penkkiarkku sopii myös esim. pirtinpöydän pitkäksi penkiksi.


Hempeä vaaleanpunainen penkkiarkku (115x35 cm) pöydän ääressä.
Penkkiarkku (80x35 cm) on pintakäsitelty Osmo Colorin Helmenharmaalla puuvahalla. Sisäosat on käsitelty sellakalla, joka tuo tervalepän kauniin punerruksen esille.Suositut tekstit