JUVIn sängyt ja sängynpäädyt

JUVIsta saa myös upeita puusänkyjä; erilaisia parivuoteita ja yhden hengen sänkyjä. JUVI-sängyt  ovat valmiita sänkykehikoita päätyineen, joiden sisään halutunlainen patja sijoitetaan. Näin voit siis valita kauniin ja kestävän JUVI-sängynrungon ja sijoittaa sisälle juuri Sinulle sopivan patjan. Patjaa on helppo vaihtaa tarvittaessa. Kauniista JUVI-sängystä tuskin haluat luopua, edes kun lapsesi kotoa pois muuttaessaan ehdottomasti haluaa viedä sen mennessään. ;)


Päästävedettävät sängyt:

JUVIn päästävedettävät sängyt kasvavat 123 cm :stä  200 cm:iin. Ne sopivat aikuisen kokopitkäksi sängyksi; kunnon patja (80x200 cm) vain sänkyyn ja voilá, täydellinen yhden hengen vuode on valmis.

Myös lastensänkynä JUVIn päästävedettävä sänky toimii erinomaisesti, sillä se kasvaa lapsen mukana pienestä vuoteesta täyspitkäksi makuusijaksi.  Pienen lapsen sängyssä voidaan pitää ohuempaa patjaa, jolloin sängyn korkeat reunat estävät sängystä putoamisen. Isommalle lapselle patjan paksuutta lisätään, jolloin reunat eivät häiritse esim. istumismukavuutta.


Lastenhuoneen sisustamisessa on hauskaa, että voi valita leikkisiäkin värejä. Pienen lapsen sänky voi olla vaikkapa söpö vaaleansininen ja koululaiselle samainen sänky voidaan maalata esim. vihreäksi. Teini-iän koittaessa musta voi olla kova sana, joten eikun pensseli käteen!
Kustavilainen päästävedettäväsänky (patjakoko jopa 80x200 cm).
Kuvan sänky on puuvalmis eli pintakäsittelemätön. Sinä päätät värin!

Gripsholm-sänky on myös päästävedettävä (patjakoko 80x200 cm). Kuvan sänky on maitomaalattu harmaaksi.Kuvassa:
Valkoiseksi maalattu Gripsholm-sänky
Rokokoo-komuutti (100x45x95 cm)
Armfelt-rahi (65x45 cm)
3-laatikkoinen yöpöytä (42x42x50 cm)
Eleonoora-sänky:

Eleonoora-sänky on perin näyttävä ilmestys. Sänkyä löytyy seuraavat patjakoot 90, 120, 160 ja 180 cm. 


Mustaksi pellavaöljyvahattu Eleonoora-sänky (120 cm) ja JUVIn päiväpeittosetti ja pehmustettu penkkiarkku, molemmat Huvila-mallistoa


160 cm Eleonoora-sänky petsattuna mahonkiväriin
JUVIn Maria-päiväpeittosetti ja penkkiarkku


180 cm Eleonoora-sänky valkoisena.
Villa-päiväpeittosetti ja taburetit


Kustavilainen Fredrika-sänky:

Kustavilaista Fredrika-sänkyä löytyy patjaleveydet 160 ja 180 cm. Päätyvaihtoehdot ovat rottinki- ja puupääty. Kuvassa on rottinkipäätyinen Fredrika-sänky helmenharmaaksi maalattuna. Sänkykehikkoon voi laittaa runkopatjankin.
JUVI-Sängynpäädyt:

Jos sinulla on jo hyvä vuode, mutta haluat kuitenkin näyttävyyttä makuukamariisi, valintasi voi olla pelkkä sängynpääty. JUVI-sängynpäädyn voi kiinnittää joko runkopatjaan tai vaikkapa seinään.Kuvassa Fredrika-rottinkipääty (160cm) puuvalmiina.
Valkoiseksi maalattu 90 cm kustavilainen pääty ja yöpöytänä hauska tikasjakkara.

160 cm kustavilainen sängynpääty vahattuna harmaaksi ja yöpöytänä lehtilauta.JUVIsta myös erikokoisia rautaisia sängynpäätyjä runkopatjoille.
Kuvassa Elisa-sängynpääty.


Eleonoora-sängynpäätyjä on 120, 160 ja 180 cm leveille sängyille.
Kurkista myös TÄNNE
Sivustavedettävä sohva toimii myös mainiona sänkynä! Tsekkaa TÄMÄ
Kauniin makuuhuoneen viimeistelee baldakiini. Lue lisää baldakiinista TÄÄLTÄ
Tämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit