Habitaressa

Nyt Habitare-messut ovat päässeet vauhtiin Helsingin messukeskuksessa! Messuilla kannattaa ehdottomasti poiketa Maalaisunelma- ja Toivekoti & Puutarha -lehtien ständille (6b88), sillä sitä tähdittää JUVIn upeat huonekalut. Ständin huonekalut on pintakäsitelty taidokkaasti, mm. perinteisillä maitomaaleilla ja sävyinä ovat syksyisen upeat värit.


Katseet keräävä terracotan värinen kulmakaappi on raikastettu vaalean sinisellä sisäosalla. Vieressä kustavilainen 4-pinnatuoli.

Kulmavitriini: 55 x 55 x kork. 210 cm
Firenze-komuutti: lev. 110 x syv. 45 x kork. 86 cm.
JUVIn uutuusmalli, Firenze-komuutti, on saanut pintaansa kauniin harmaan antiikkikäsittelyn. Komuuttia valmistamme myös 165 ja 210 cm leveänä.


Terracotan sävyisen 4-ovi komuutin ovipeileihin on maalattu vaaleansiniset kehykset. Sievät posliinivetimet kruunaavat herkullisen kokonaisuuden.
4-ovi komuutti: lev. 165 x syv. 43 x kork. 90 cm


 
Lehtien alle hautautuneet kustavilainen 4-pinnatuoli ja puolipyöreä pöytä ovat kaunis parivaljakko.
 


Menkäähän messuilemaan ja käykää ihailemassa JUVI-huonekaluilla sisustettua Maalaisunelma- ja Toivekoti & Puutarha -lehtien ständiä (6b88).


VINKKI: Messuilla esitellyt JUVI-huonekalut myydään Vantaan Petikon tehtaanmyymälässämme messujen jälkeen! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan suurtehtaanmyymälämme laajaan valikoimaan.


Kurkkaa myös edellisten messujen JUVI-kuvia:
Habitare 2011
Kevät messut 2012Tämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit