JUVI-huonekalu valkoiseksi

Valkoiseksi maalattu huonekalu on kaunis ja raikas valinta. Valkoinen viestii usein puhtautta, viattomuutta ja rauhallisuutta. Sisustusvärinä se on avartava ja kevyt; suurikin mööpeli näyttää keveämmältä kun se on pintakäsitety vaaleaksi.  Ehkäpä juuri siksi valkoinen on monen suomalaisen värivalinta sisustuksessa.


Pikkupiirongit kermanvalkoisiksi maalattuina.
Pikkupiironki sopii mainiosti vaikkapa yöpöydäksi.
(Lev. 50 x Syv. 35 x K. 70 cm)

Mutta mikä valkoinen on oikea juuri Sinun sisustukseesi? Valkoisen sävyjähän on lukemattomasti; kylmän sinertävää, lämpimän kellertävää, harmaaseen taittavaa, vaaleanpunaiseen vivahtavaa, hiukan vihertävää jne.

JUVIssa emme tarjoa vain yhtä tai kahta valkoista, vaan kun valitset pintakäsittelemättömän JUVI-tuotteen, saat sen juuri sillä värillä kuin Sinun sisustukseesi sopii. Se voi olla viileän valkoinen tai kermaan taittava, läpikuultava tai peittävä? Vain taivas on rajana.


Valkoiseksi värjätty Firenze-komuutti on perin näyttävä ilmestys!
Lev. 210 x  Syv. 45 x Kork. 86 cm

Valkoinen huonekalu nousee kauniisti esille tummemman värisellä seinällä. Tyylikäs kokonaisuus syntyy kun seinän ja huonekalun väri poikkeaa toisistaan, joko enemmän tai vähemmän. Esimerkiksi beigen tai vaikkapa saven sävyyn maalatulla seinällä valkoinen huonekalu on oikea herkku ja se pääsee näyttävästi oikeuksiinsa. Valkoiseksi maalatulla seinällä valkoiset kalusteet eivät välttämättä erotu edukseen, vaan ne saattavat ns. "sulautua" seinän samanvärisyyteen.

Vinkki: Jos kotona on valkoiset seinät ja haluat vaaleita huonekaluja, voi huonekalun väriksi valita vaikkapa tyylikkään harmaan tai vaalean beigen?Vitriinikokonaisuus
L. 70 x S. 45 x K. 195 cmLäpikuultava valkoinen on oiva valinta, kun haluat jättää JUVI-huonekalun täyspuisuuden nähtäville. Läpikuultavassa käsittelyssä vaha pyyhitään pintaan ohuelti, jolloin puun syykuviot jäävät kauniisti esille.

Kuvan vitriinikaappi on vahattu Osmo Colorin -puuvahalla läpikuultavaksi mattavalkoiseksi.

Sievä sivupöytä (Lev. 80 x Syv. 27 x Kork. 77 cm)Lue lisää: Värin valitseminen
                 "Tee-se-itse" -pintakäsittely
PS. JUVIn verkkokaupassa taas uusia tuotteita! www.juvikauppa.fi
Tämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit