Keittiö JUVI® -kodissa

Täyspuinen JUVI® -keittiö on oikea kodin helmi. Se on ajaton ja kustavilaishenkinen. Värisävyksi on valittu raikas vaaleanharmaa, joka sopii hienosti keittiön tyyliin.

Erilaisten ovimallien sekoittelu tekee keittiöstä mielenkiintoisen ja vanhaan tyyliin sopivan. Keittiö on malliltaan käytävämäinen ja siksi keittiöön on tehty hauska jako; toisen seinustan yläkaapit ovat lasiovisia ja toisella seinustalla puuovisia. Lasiovien sisäpuolelle on kiinnitetty sini-valkoruutuiset verhokankaat.Yläkaapeiksi on valittu korkeat kaapit (kork. 120 cm), sillä koko huonekorkeus haluttiin hyödyntää säilytystilakäyttöön. Kaappien päälle mahtui vielä yhtenäinen yläkoristelista/kaapinkruunu. Yläkaappeja myymme myös matalampana mm. kork. 45, 65, 85 ja 92 cm.Alakaappeina lasiovien alla on JUVI®  -komuutit. Rivi muodostuu kolmesta 3-ovisesta komuutista, joiden kansilevyt on poistettu ja tilalle on kiinnitetty yhtenäinen kivikansi. Koska rivissä ei ole kodinkoneita komuuttien syvyydeksi valittiin 48 cm. JUVI®  -komuutteja löytyy usean eri syvyisinä mm. 30, 38, 42, 48, 50, 55 cm.

3x  3-ovi komuutti (lev. 120 x syv. 48 x kork. 85 cm), yhteensä 360 cm pitkä taso.


Huomaa, myös komuuttien ovimalleja on sekoiteltu rohkeasti! Keskimmäisen komuutin ovissa on sievät puusalmiakit. Erittäin hauska yksityiskohta! :)Kun keittiön toteuttaa vamiskaapeista, jää usein johonkin pieni rako tai käyttämätön tila. Tässä keittiössä jäljelle jääneeseen 20 cm leveään tilaan rakennettiin hyllykkö. Osa hyllyistä on korkeampia, jotta niihin mahtuvat leikkuulaudat.


JUVI®  -keittiö:


- Täyttäpuuta, runkoja myöten!

- Kaapit valmiita kaappeja, ei levykasoja

- Kaapit heti mukaan pintakäsittelemättömänä
Vantaan isosta varastosta

- Yksilöllinen - Värin päätät Sinä! -
                 Pieni keittiö
Tämän kirjoitti:  ElisaSuositut tekstit