Pieni JUVI-Keittiö

Täyspuinen JUVI-keittiö on pienen yksiön katseenkiinnittäjä. Se on kodin sydän, jossa on mieli ja silmä lepää. Kodin sisustus on vaalea ja harmoninen. Lattia ja keittiön välitila on laatoitettu samalla isolla luonnonvalkoisella laatalla. Keittiökaapit pintakäsiteltiin kahdella eri harmaan sävyllä. Yläkaapit saivat pintaansa vaalean kustavilaisharmaan ja alakaapit maalattiin tummanharmaiksi. Lisäksi pintaan tehtiin kevyt antiikkikäsittely, joka sopii hienosti JUVI-keittiön ilmeeseen.

Osa yläkaapeista haluttiin lasiovilla, jotta keittiön ilme olisi keveämpi ja mahdollisimman avaran tuntuinen. Lasiovien sisäpuolelle kiinnitettiin JUVI-kankaasta ommellut ruutuverhot. Vinkki! Näin voit valita lasiovia myös kaappeihin joiden sisällön haluat piilotaa katseilta. Verhoilla luot myös aina uuden ilmeen ja värimaailman, sillä niiden vaihtaminen on helppoa.


Matalan jääkaapin päälle sijoitettiin kaksi kaappia, joista toisen sisäpuolelle piilotettiin mikro.

  Liesituulettimen päällä on maustekaappi.
Täyspuinen JUVI -keittiö on massiivipuuta runkoja myöten! Kaappimme ovat puusepän valmiiksi kokoamia; Sinun ei siis tarvitse itse kasata runkojakaan.

Esittelemme keittiömme puuvalmiina eli ilman lopullista pintakäsittelyä. JUVI -keittiön saat siis mihin vain väriin! :)Lue myös:  Täyspuinen keittiö

                  JUVI-kodin keittiö


Kurkkaa myös kuvia kesähuvilasta, jossa on mm. JUVI-keittiö:

Tämän kirjoitti:  Elisa Suositut tekstit