Tyylikäs JUVI-kylpyhuone


Miksi valita JUVI ®:n huonekalut kylpyhuonetiloihin? Huonekalumme ovat täyttä puuta sivuseiniä myöten. Ne ovat puusepän valmiiksi tekemiä ja kokoamia, eivät siis ole itsekasattavia. Näin vältyt itsekokoamisen vaivalta. Esittelemme tehtaanmyymälöissämme täyspuiset huonekalumme puuvalmiina eli pintakäsittelemättöminä. Ne eivät siis ole väärän sävyisiä, sillä Sinä päätät värin!
Puu materiaalina soveltuu mainiosti kylpyhuonetiloihin. Puu on hengittävä materiaali ja siksi luonnollisin ja terveellisin valinta kalusteisiin. Useilla meistä on ikäviä kokemuksia puristemassalevystä valmistetuista kalusteista, jotka kylpyhuonekäytössä muutamassa vuodessa turpoavat kaatopaikkakuntoisiksi. MASSIIVIPUU sen sijaan, oikein käsiteltynä, kestää hyvin kosteissakin tiloissa.

JUVI® :ssa suosimme hengittäviä ja laadukkaita pintakäsittelyaineita kuten vahoja ja pellavaöljymaaleja. Laadukkaat vahat antavat lakkaa ja muovimaaleja paremman suojan myös kosteutta ja kuumuutta vastaan. Kylpyhuonetiloihin soveltuu mainiosti esim. Ottosson pellavaöljymaalit ja -vahat sekä Osmo Color-puuvahat.

 Tyylikkääseen kylpyhuoneeseen haluttiin yksilöllinen ilme ja siksi allaskaapiksi valittiin JUVI®:n D-komuutti. Seinälle nostettiin 3kpl kaapinovista tehdyt peilejä. D-komuutti on maalattu tummanharmaaksi. Perinteinen Ottosson pellavaöljymaali, sävy: Tummanharmaa/Mörkgrå. Jalkasokkelin alle laitettiin pienet korokkeet, jotka ovat kylpyhuonetilassa tarpeelliset sekä hengittävyyden että lattian kaatojen vuoksi.
Komuutin ovien taakse saa paljon pyyhkeitä ja pesuaineta piloon!

Täyspuisista JUVI® komuuteista, senkeistä ja piirongeista saat yksilöllisen lavuaarikaapin. Senkin kanteen voi leikata oikean kokoisen reiän altaalle tai kannen voi kokonaan poistaa ja vaihtaa tilalle vaikkapa kivikannen.

JUVI®:ssa on valtava valikoima erilaisia massiivipuu kaappeja, jotka soveltuvat allaskaapeiksi. Tuotteet saat puuvalmiina tehtaanmyymälöistä HETI mukaan. Valmiiksi pintakäsiteltynä saat tuotteet n. kahdessa viikossa.

esim.
         L. 70 x S. 45 x K. 70 cm
         L. 70 x  S. 45 x K. 85 cm
         L. 85 x S. 35 x K. 90 cm
         L. 85 x S. 40 x K. 70 cm
         L. 125 x S. 42 x K. 85 cm
         L. 165 x S. 52 x K. 90 cm
         L. 165 x S. 40 x K. 70 cm
         L. 180 x S. 50 x K. 85 cm
         jne. jne.

Matalammat kaapit sopivat päälle sijoitettaville "malja-altaille". Korkeammat erilaisille upotettaville lavuaareille. Leveään kaappiin voit laittaa vaikkapa kaksi allasta.


Leveään komuuttiin voit sijoittaa kaksi allasta?Pintakäsittele allaskaappisi kauniin antiikkiseksi?

                      Helmenharmaa pikkutoiletti


Tervetuloa tutustumaan TÄYSPUISIIN JUVI® -kaappeihin!VANTAA  -  ESPOO  -  HALIKKO
Suositut tekstit