Lastenhuone - More is more


Lastenhuoneen sisustamisessa on kivaa, kun saa rohkeasti käyttää värejä! Niitä ihania sisustuslehdissä nähtyjä inspiraatiokuvia ja sävyjä uskaltaa moni kokeilla vain lastenhuoneessa. Lastenhuone on siis myös aikuisen mielikuvituksen leikkikenttä. Ei kannata suotta estellä itseään perustelemalla, että väreihin kyllästyy. Onhan huoneen uudelleen sisustaminen ja maalaaminen aina mahdollista. :) Pensseli siis käteen!


Tämä lastenhuone on sisutettu JUVIn täyspuisilla ja kestävillä huonekaluilla. Lasten leikit voivat joskus muuttua "vuoristokiipeilyksi", "aitojen" ylittämiseksi, ovien paiskomiseksi tai muuten vain hurjemmiksi. Siksi on tärkeää että lasten huonekalut ovat kokopuisia. Näin ne kestävät rajummatkin leikit eivätkä notkahda pienestä. :) Toinen huomioitava asia on terveellisyys. JUVI-huonekalut ovat terveellistä massiivipuuta eivätkä teollista puristemassa-levyä. Aidolla puulla on huoneilmaa tervehdyttävä vaikutus, eikä siitä haihdu haitallisia aineita huoneilmaan. JUVIssa suosimme luonnonmukaisia, hengittäviä pintakäsittelyaineita.

Lastenhuoneen tunnelmaksi haettiin Peppi Pitkätossun Huvikumpu -tyyliä. Värimaalilma on lämmin; seinät on maalattu kartanonkeltaisiksi ja yksi seinä on tapetoitu aurinkoisella lintu-tapetilla (Pip Studio Early Bird Yellow).


Yöpöytä tuo tilkan viileyttä sisustukseen. Se on maalattu pellavaöljymaaleilla jäänsiniseksi.


Kun huonetta lähdettiin sisustamaan, ensin valittiin seinän väri ja tapetti. Sitten vasta pohdittiin huonekalujen värejä, jotka haettiin tapetin sävyistä. Valitsemalla täyspuisen JUVI-huonekalun, pääset itse valitsemaan värin! Vain mielikuvituksesi on rajana. Ja muista että täyspuinen huonekalu voidaan aina pintakäsitellä uudestaan ja toisen väriseksi eli kyllästymis-kysymys on poissuljettu ;).

Leluille täytyy olla säilytystilaa! Tässä lastenhuoneessa pikku prinsessan lelukaappina toimii JUVIn tornikaappi (70x45x200 cm), joka on vahattu vaaleanpunaiseksi. Tänne kelpaa asetella barbiet-riviin. Kaapin alaosasta voi sisustaa vaikkapa nukkekodin!JUVIn Verona-sänky on päästävedettävä. Se siis kasvaa lapsen mukana aina 200 cm patjalle sopivaksi. Verona-sänky on antiikkikäsitelty kauniisti.

Vaaleanpunainen linja jatkuu vaatekaapeissa. Rokokoo- vetimet kruunaavat satumaisen kokonaisuuden. Tilavat vaatekaapit tarjoavat säilytystilan vaatteille, kengille ja leluille. Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa!


Vaatekaappi-kokonaisuus (150x52x240 cm)

Vaaleanpunaisen sävy on haettu tapetin vaaleanpunaisesta.Vaaleanpunaiseksi maalattu Verona-sänky kerää katseet

Lue myös:  Lapsi ja huonekalut 1    Lapsi ja huonekalut 2
                    Lasten pottatuoli
                    Vaaleansininen tyttövauvan huone


Katso: JUVI-huonekaluja lastenhuoneeseen


Tämän kirjoitti:  Elisa


Kommentit

Suositut tekstit