Kurkistus asiakkaamme JUVI-kotiin

Aina on kiva tehdä pikku visiitti JUVI-sisustettuihin koteihin. Kauniit kokonaisuudet ja huolella valitut värit ovat ilo silmälle vuosikymmeniä eteenpäin. Ajattomat JUVI-huonekalut sopivat myös vanhojen huonekalujen rinnalle ja oikealla sävyllä ne saa sopimaan vaikkapa kymmeniä vuosia vanhaan kalustesarjaan. 

Ruokasalin pöydäksi valittiin jatkopalallinen pöytä (135 x 90 cm), joka kasvaa tarvittaessa jopa 235 cm pitkäksi. Pöytä on vahattu helmenharmaaksi. Loviisa-tuoleihin tehtiin JUVIn ranskalainen valkokalkki pintakäsittely.

4-ovinen komuutti tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Komuutin päälle on kiva tehdä kauniita aselemia. Komuutti on vahattu helmenharmaaksi.
Komuutti on mitoiltaan L. 165 x S. 38 x 100 cm. Valmistamme komuuttia myös lyhyempänä L. 125 ja L. 85 cm. Korkeuksia ja syvyyksiä löytyy useita.

JUVI-komuutti on näyttävä katseenkiinnittäjä.


Sohvan vieressä JUVIn lamppupöydät. 3-osainen sarjapöytä
tarjoaa enemmänkin laskutilaa vaikkapa kahvivieraiden kupeille?

Osuiko Sinunkin värivalintasi nappiin ja haluat jakaa onnistumisesi muiden kanssa? Olemme iloisia jos lähetät meille kuvia JUVI-sisustuksestasi. Mielellämme julkaisemme niitä myös nettisivuillamme, jos näin haluat. Liitä kuvan mukaan tiedot pintakäsittelystä, jos nämä tiedot on tallella.
Yhteysosoitteemme: juviposti(at)juvi.fi


Katso lisää JUVI-sisustuksia:

Tämän kirjoitti: ElisaKommentit

Suositut tekstit