Siirtolapuutarha JUVI-tyyliin


 Kesäiset tervehdykset asiakkaamme siirtolapuutarhalta! Kaunis kesäasunto on sisustettu JUVIn huonekaluilla ja tulos on suorastaan herkullinen. Tilan haluttiin olevan mahdollisimman keveä ja avarantuntuinen ja siksi valkoinen näyttelee isoa roolia sisustuksessa. Lisämausteena toimii pirteä punainen, joka antaa raikkaan lisäsäväyksen sisustukseen. Kokonaisuus on kesäisen tunnelmallinen. Täällä kelpaa lomailla! :)

JUVIn 2-ovinen vaatekaappi (75x52x195 cm) tarjoaa sopivasti säilytystilaa. Vaatekaappi on vahattu Osmo Colorin puuvahoilla Luonnonvalkoiseksi. Söpöt posliininupit kruunaavat kokonaisuuden!

Katso lisää: JUVI-vaatekaapit
Kaapin päällä rouva säilyttää punaisia
tuikkukuppojaan. Hauska yksityiskohta! Söpönä katseenkiinnittäjänä paistattelee punaiseksi vahattu lasten pottatuoli. Pottatuolin nimi tulee vanhasta käyttötarkoituksestaan, mutta nykypäivänä kannen alusta toimii mm. säiltystilana. Lapsenlapset tykkäävät piiloittaa aarteensa kannen alle! :) Pottatuoli toimii myös loistavasti jakkarana, kun vaatekaapin päältä täytyy saada tuikkuja käyttöön.

Kannen alle lasten lelut piiloon!JUVIn lasiovinen komuutti on oivallinen tv-taso. Tämäkin on vahattu Luonnonvalkoiseksi Osmo Colorin puuvahoilla.  Kauniit kipot, kupot ja lasit tulevat oikeuksiinsa lasiovisessa kaapissa. Salmiakki-lasiovet sopivat romanttiseen huvilatunnelmaan! Katso lisää: JUVI-komuutitValmistamme komuutteja myös puuovilla.


JUVIn kustavilainen peili (50x190 cm, löytyy myös 70x190 cm) luo tilantuntua makuuhuoneessa.


Osuiko Sinunkin värivalintasi nappiin ja haluat jakaa onnistumisesi muiden kanssa? Olemme iloisia jos lähetät meille kuvia JUVI-sisustuksestasi. Mielellämme julkaisemme niitä myös nettisivuillamme, jos näin haluat. Liitä kuvan mukaan tiedot pintakäsittelystä, jos nämä tiedot on tallella.Yhteysosoitteemme: juviposti(at)juvi.fi
Kurkkaa lisää JUVI-sisustuksia:
Mukavaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

Tämän kirjoitti:  Elisa
Kommentit

Suositut tekstit