Kapea kaappi

Kapea tornikaappi (45x38x200 cm) sopii moneen paikkaan. Se tarjoaa säilytystilaa pieneenkin tilaan esim. wc:n tai kylpyhuoneen kaapina se on oivallinen. Asettele kaappiin pino pyyhkeitä ja ehkä muutama kori, joihin kätkeytyy vaikkapa shamppoot ja voiteet. Usein kylpuhuoneemme ovat niin pieniä, ettei isoa kaappia oikein mahdu, mutta säilytettävää tavaraa löytyisi kyllä paljon. Kapea tornikaappi voi olla sinun ratkaisusi! Kylpyhuoneen täyspuiset JUVI-huonekalut kannattaa pintakäsitellä esim. Ottossonin pellavaöljymaaleilla tai Osmo Colorin puuvahoilla.
Vaaleksi vahattu tornikaappi L. 45 x S. 38 x K. 200 cm

Tornikaappi on omiaan myös toimiston tai työhuoneen kaappina. Mapeille kaapin syvyys on juuri passeli! Kaapin hyllyvälit ovat säädettävissä. Myös lisähyllyjä on saatavilla.

Sijoita tornikaappi eteiseen ja se tarjoaa säilytystilaa asusteille! Lastenhuoneeseen kaappi sopii lelujen ja kirjojen säiltykseen. Valmistamme tornikaappia myös lasiovilla.  

Tämä kapea kaappi on siis perin monikäyttöinen mööpeli! :)

Kaappin syvyys on mapeille juurikin passeli!Kaappia löytyy myös pykälän isompana. 2-ovinen tornikaappi on mitoiltaan  
L. 70 x S. 45 x K. 200 ja 215 cm.
Esittelemme pääosan huonekaluistamme puuvalmiina eli pintakäsittelemättöminä. Ne saa siis mihin vain väriin! Myymälöissämme on esillä paaaljon erilaisia värimalleja ja voit myös tuoda oman värimallin mukana.
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan laajan valikoimaamme täyspuisia huonekaluja!
Katso myös: Katso kaikki tuotteet:


Tämän kirjoitti:  ElisaKommentit

Suositut tekstit