Tunnelmallinen makuuhuoneJUVI-kodin makuuhuoneen tunnelmantekijät ovat rauhalliset ja maanläheiset värisävyt, tarkkaan harkitut materiaalit ja tietenkin upeat täyspuiset JUVI-huonekalut. Päätyseinälle valittiin kaunis puuaiheinen tapetti ja loput seinät maalattiin vaaleanharmaalla. Harmonisten värien rinnalle haluttiin sopivaa kontrastia ja siksi valittiin auringonkeltainen päiväpeite. Harmaa ja keltainen ovat oiva ja yhteensopiva parivaljakko, jotka tukevat toisiaan.

JUVIn Eleonoora-sänky (160 cm) on kustavilaistyylinen. Se on antiikkikäsitelty vaaleanharmaaksi. Harmaansävyssä tavoiteltiin tapetin puiden vaaleaa sävyä. Tarpeeksi vaaleana sänky nousee esille tummemman harmaalta takaseinältä.

Yöpöytinä on JUVIn uutuus pikkukomuutit (55x42x80 cm). Pöytien haluttiin olevan mahdollisimman isot, sillä ne tukevat makuuhuoneen upean ylellistä tunnelmaa. Liian pieninä yöpöydät olisivat näyttäneet "töpöiltä" tilaa hallitsevan sängyn rinnalla. Pikkukomuutti oli siis juuri sopiva ratkaisu korean sängyn viereen.

Yöpöydät on maitomaalattu JUVIn Verona-antiikkiviimeistelyllä. Sävy on muutamaa astetta tummempi kuin Eleonoora-sängyn harmaa. Näin tilan mielenkiintoisuus on taattu, kun huonekalut ovat eri sävyisiä, mutta silti ne sointuvat yhteen ollenkaan riitelemättä.

Sängyn jalkopäässä on kustavilainen taburetti, joka on maalattu luonnonvalkoiseksi. Pehmuste on verhoiltu mustavalko-ruutuisella kankaalla. Huomaa, kuinka musta toimii tehostevärinä toistuen pöytävalaisimissa ja taburetin kankaassa. Valkoiset lampaantaljat tuovat ihanaa pehmeyttä.


Pikkukomuutti L. 55 x S. 42 x K. 80 cmJUVIn Verona-antiikkiviimeistely tehdään maitomaaleilla.
 


Sängyssä upea vaalea antiikkikäsittely.


 Eleonoora-sängyssä on kauniita yksityiskohtia.

 
 
 
 
Osta Eleonoora-sänky nettikaupastamme:

Katso myös:
 

Katso kaikki tuotteet:

 
 
 
 
 
 
 
Tämän kirjoitti:  Elisa
 
 

Kommentit

Suositut tekstit