Piilolaatikkoperheen uusi jäsen

Piilolaatikkoperheemme on saanut uuden jäsenen, upea apteekkarinkaapin. Tässä uudessa ihanuudessa näyttäisi siis olevan monenmonta pientä laatikkoa, mutta todellisuudessa sisältä paljastuu kaksi kaappia ja laatikoita. Pienet laatikot näyttävät ulkonäöllisesti kauniilta ja mielenkiintoisilta, mutta niihin vain kertyisi paljon pientä sälää, ainakin omalla kohdallani :) Tämä piilorakenne on siis täydellinen ratkaisu! Apteekkarinkaappi on vahattu Osmo Colorin puuvahalla, sävyllä kelo
Kaappi on kooltaan 135 x 46 x 88 cm 


Kaappi on kaunis katseltava myös sivuilta puupeilien ansioista. Kaapin ovien ja laatikoiden ansiosta säilytysmahdollisuudet ovat rajattomat. Itse voisin kuvitella kaappia vaatesäilytykseen sillä laatikoihin saa sukat, sukkahousut ja alusvaattet näppärästi sekä kaappeihin paidat ja housut omissa pinoissaan. Toisaalta kaappi olisi täydellinen säilytyspaikka mapeille sekä tärkeille paperielle ja kodin muille "toimistotarvikkeille".

Sivuissa olevat puupeilit lisäävät kaapin näyttävyyttä. 
Tämä yksilö on saanut kauniin ja rouhean maitomaalikäsittelyn yllensäApteekkarinkaappi löytyy myymälöistämme myös puuvalmiina. Jokainen pääsee siis valitsemaan mieluisensa värin ja vetimet.
Piilolaatikoilla olevia muita mööpeleitä ovat mm. apteekkarinlipasto sekä Verona tv-taso. Kummassakin mallissa on myös ulkoisesti paljon pieniä laatikoita mutta sisärakenne erilainen.

 Apteekkarinlipasto on maalattu siniseksi pellavaöljymaalein

Lipastoa löytyy kahdessa 
eri koossa:
110 x 48 x 82 ja 
110 x 35 x 82 cm
 Verona tv-taso on kooltaan 120 x 45 x 62 cm


Katso myös muita mallejamme: www.juvi.fi

Osta verkkokaupastamme: www.juvikauppa.fi
tämän kirjoitti: Marjo

Kommentit

Suositut tekstit