Kodinhoitohuone - vaaleanpunaista ja harmaata

Tervetuloa JUVI-kodin ihastuttavaan kodinhoitohuoneeseen, jossa on panostettu kauneuteen ja laatuun! Kodinhoitohuone sijaitsee heti keittiön yhteydessä, välioven takana. Ja koska keittiön kaapit ovat JUVIa, haluttiin että sama tyyli jatkuu myös kodinhoitotiloihin. 


"Täyspuu on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu"

Puu hengittää

Täyspuiset kaapit sopivat täydellisesti myös kosteisiin tiloihin. Puu on hengittävä ja terveellinen materiaali kaikkiin kalusteisiin. Usein saatetaan ajatella, että kiinteiden kalusteiden pitäisi olla puristemassalevyä, mutta tosiasiassa täyspuu on aina kestävämpi ja pitkäikäisempi ratkaisu. JUVIn kaikki kaapit ovat sivuseiniä myöten täyttä puuta. Suosimme laadukkaita, hengittäviä pintakäsittelyaineita, jotka sopivat myös kosteisiin tiloihin. Asiantuntevat myyjämme osaavat suositella oikeita pintakäsittelyaineita erilaisiin tiloihin. 


"JUVIsta laadukkaat ja hengittävät pintakäsittelyaineet"
Värien hempeää harmoniaa

Tämän ihastuttavan kodinhoitohuoneen harmoninen värimaailma rakentuu puuterisen roosan, vaaleanharmaan ja valkoisen ymmpärille. Vaalean roosan ja harmaan yhdistelmä on herkullisen suloinen.  JUVIn täyspuiset kaapit on maalattu vaaleanpunaisen sävyllä, joka on sekoitettu Ottossonin pellavaöljymaaleista. Oikea sävy haettiin sekoittamalla aprikoosin punaista ja valkoista (sävyt: Apricot Rödockra ja Vit Titan-Zink).
Seinä on maalattu Tikkurilan sävykartan värillä Piazza.  Lattialaattana on 6-kulmainen valkoinen kaakeli. Kansitasoksi valittiin valkoinen kivitaso. 
"Lasiovilla kevyttä ilmettä"Kaappivalinnat

Kodinhoitohuoneen kaapit on muodostettu JUVIn Keittiö-malliston kaapeista. Alakaapit voi tilata  jaloilla tai sokkelilla. Tänne valittiin alakaappeihin sirot jalat kevyemmän ilmeen saavuttamiseksi. Näin pystyttiin myös tilan lattiakaadot huomioimaan.

Laatikostot ovat käteviä myös kodinhoitohuoneessa. Niihin saa vaikkapa eripariset sukat, pesupussit, henkarit ja pyykkipojat. Hyllykaappeihin voi pinota pyyhkeet ja lakanat järjestykseen. Ovellisissa kaapeissamme on puiset hyllyt ja hyllykorkeuden voi säätää haluamakseen.

Kodinhoitohuoneeseen haluttiin kevyttä ilmettä ja siksi yläkaappeihin valittiin lasiovet. Lasiovien haastavuus on se, että kaappien sisätilat täytyy pitää järjestyksessä. Jos tämä tuottaa vaikeuksia, voi kirkkaat lasit korvata ns. maitolaseilla. Lasiovien sisäpuolelle voi myös kiinnittää kauniit verhot.  Valmistamme erilaisia ovivaihtoehtoja; tähän tilaan valittiin salmiakkilasiovet.
Katso lisää ovimalleja:  nettisivuiltamme


Täällä kyllä kelpaa taitella pyykkejä!


Katso myös: JUVI-keittiö


Kommentit

Suositut tekstit