Tunnelmallinen makuuhuone


Tämän tilavan makuuhuoneen sisustus on toteutettu vaalealla sävypaletilla. 
Hillityn harmaata värimaailmaa on rikottu rustiikkisella sängynpäädyllä. Vanha kultainen kattokruunu löytyi isovanhempien vintiltä. Kaunis makuuhuone

Tämän kodin makuuhuone on suoraa olohuoneen yhteydessä ja huoneiden välillä olevat pariovet pidetään usein auki. JUVIn täyspuiset vaatekaapit valittiin juuri sillä ajatuksella, että koska ne näkyvät olohuoneeseen, on niiden oltava kauniit ja ennen kaikkea kestävät. "Edellisessä kodissamme oli lastulevy-kiintokalusteet ja hyllyt murenivat ja putoilivat paikoiltaan. Nyt halusimme kunnon puuta!" talon isäntä kertoo. 

"Halusimme kunnon puuta"

Isoisän vaatekaapit ovat upeat. Tässä makuuhuoneessa niitä on yhdistetty 3 rinnakkain. Yhden kaapin mitat ovat 100x52x232 cm eli makkarissa on 3 m vaatesäilytystilaa. "Joka naisen unelma", rouva nauraa. Vaatekaappien säilytystila on juuri optimaalinen. Laatikostoihin saa sukat, alusvaatteet ja asusteet. Kaappien sisäpuolella on sekä henkaritangot että hyllyt. Hyllyjen korkeuden voi itse säätää. 

"Joka naisen unelma"

JUVIn täyspuiset vaatekaapit ovat tervaleppää. Ne ovat runkoja myöten kunnon puuta. Täyspuu on terveellinen ja ekologinen valinta myös kiintokalusteiden materiaaliksi. 


Luonnonmateriaaleilla aito tunnelma

Värimaailma on rauhallinen. JUVIn Isoisän vaatekaapit on vahattu Osmo Colorin peittävällä puuvahalla sävyyn: Helmi. Sängynpääty on antiikkiviimeistelty JUVIn erikoisvärillä "Billnäsinruskea". Seinän väriksi valittiin Tikkurilan sävykartasta "Piazza". Pehmeä, luonnonläheinen värimaailma jatkuu myös tekstiileissä. Luonnonmateriaalit ovat tässä makuuhuoneessa kulmakivinä, puu, pellava ja villa. Niistä on tämä ihastuttava makuuhuone tehty.Katso myös:
Upea JUVI-keittiö
Kaunis kodinhoitohuone


Ihastele täyspuu-huonekalujamme: www.juvi.fi


Kommentit

Suositut tekstit