Makkarin syystunnelmiaHeippa hei kaikille!

Lämpimän ja pitkän kesän jälkeen on mahtava tuoksutella syystuulia. Ilma on ihanan raikas ja puut vaihtavat vihreän sävynsä upeaan ruskaan. Niin kaunista aikaa tämä syksy. 

Miten sinä nautit syksystä? Minä ainakin hörpin teetä pimenevinä iltoina, vedän villasukat jalkaan ja poltan kynnilöitä. Pitkästä aikaa kesän jälkeen sytytän myös ulkolyhdyt palamaan. 


Syksyyn kuuluu myös sisustaminen. Jos sanotaan että kevät laittaa rakentamaan pesää, niin kyllä ainakin minun kohdalla myös syksy tekee saman ilmiön! Pitkä kesä vietetään ulkohommissa, mutta kun syksy tulee, on ihana  keskittyä taas asumiseen. 


Toteuta rohkeasti sisustusunelmasi! 


Sisusta juuri niin kuin haluat. Mieti värejä joista pidät ja käytä niitä rohkeasti. Älä tyydy tavanomaiseen tai "koska muillakin on" -ratkaisuihin. Tee kodista juuri sellainen paikka, jossa sinun on hyvä olla. Persoonallisilla sisustusratkaisuilla saadaan mielenkiintoisia ja kauniita koteja. Ja silloin kun valitset juuri sitä mistä itse pidät, et myöskään kyllästy. Trendi-sisustaja saattaa nopeasti kyllästyä valtavirta-ratkaisuihin ja kodin ilmettä täytyy vaihtaa usein. Siksi on parempi kuunnella omaa makua ja mieltymyksiä ja seurata niitä.


JUVIn koivupuinen Eleonoora-sängynpääty on vahattu antiikinruskeaksi. Tämä sävy löytyy erikois-pintakäsittelyistämme nimellä "Billnäsin ruskea". Väri on juurikin sellainen kun antiikkihuonekalun ruskean voi kuvitella olevan.  
Kauniin Eleonoora-sängyn voi ostaa myymälästämme tai nettikaupastamme

Käsinojallinen Medaljonki-tuoli on sievä katseenkiinnittäjä. Siron muotonsa vuoksi se sopii moneen paikkaan. Makuuhuoneessa tuolille on kätevä laskea aamutakki tai istahtaa miettimään päivän asukokonaisuutta. Tarpeen tullen tuolin voi ottaa ruokapöydän ääreen lisätuoliksi tai olohuoneeseen lisäistumapaikaksi. 
Osta oma Medaljonki-tuolisi nettikaupastamme.Onko syyskuussa liian aikaista viritellä jouluvaloja? Mielestäni ei missään nimessä. Heti kun kynttilöiden sytyttely alkaa, voi samalla lisätä tunnelmavalaistusta. Perinteisesti tällaiset valonauhat ajatellaan jouluvaloiksi, mutta miksipä niitä ei voisi käyttää vaikka vuoden ympäri. Ne luovat mielestäni ihanaa tunnelmaa.

JUVIn 2-ovinen komuutti on mittasuhteiltaan kaunis ja tarjoaa paljon säilytystilaa. Tässä makuuhuoneessa komuutti palvelee laukkukaappina. Kukapa nainen ei tarvitsisi omaa laukkukaappia? 

Kurkkaa myös nettikauppamme komuutti-valikoimia.

Komuutti on maalattu upeaan tumman harmaan sävyyn. Löydät värin Ottossonin pellavaöljymaaleista nimellä "Umbragrå".

Kivaa päivää kaikille ja sistustamisen iloa,

Toivottelee Elisa


JUVI - Huonekalut Kunnon Puusta
Puhtaamman luonnon puolesta

Kommentit

Suositut tekstit