Sadonkorjuujuhlat

Nyt sadonkorjuun aikaan ruokakauppojen hyllyt pursuavat herkkuja! Tarjonta on parhaimmillaan ja ihanat kasvikset, juurekset, marjat ja sienet täyttävät torit ja myyntitiskit. Millaisia syysherkkuja sinä kokkailet?  

Aina on hyvä aika kokoontua rakkaiden ja lähimmäisten kanssa saman pöydän ääreen. Nautitaan yhdessäolosta ja laitetaan vaikkapa ruokaa yhdessä. Nyt syksyllä voi järjestää tunnelmalliset sadonkorjuujuhlat ja laittaa pöydän koreaksi. Helpommalla pääsee, kun jokainen tuo jotain. Nyyttärit ovat oiva tapa laittaa kestit pystyyn. 


JUVIn Rooma-pöydän ääreen mahtuu monta ruokailijaa. Keskijalka on pyöreässä pöydässä ehdottoman toimiva ratkaisu, sillä tuoleja saa sijoitettua pöydän ympärille vapaasti. 

Valmistamme Rooma-pöytää useassa koossa mm. 90, 100, 110, 120, 130, 140 cm.  
Kurkkaa nettikaupastamme: Rooma-pöytä


Jugend-tuolimme on oikea klassikko-malli. Tätä kaunista ja ajatonta tuolia olemme valmistaneet jo kohta 30 vuotta. Puuvalmis puupinta on kaunis ja eläväinen. Jos pinnan haluaa jättää vaaleaksi, se on hyvä suojata esim. Osmo Color puuvahalla (sävy: Koivu). "Koivu" -vahassa on hieman vaaleaa pigmenttiä mukana, jolloin puu pysyy vaaleana. Tunnelmallisia syyspäiviä kaikille! 
Toivottelee, ElisaJUVI - Kunnon Puuta
Puhtaamman luonnon puolesta
Kommentit

Suositut tekstit