Monikäyttöiset JUVI-huonekalut

JUVI-huonekalut ovat monikäyttöisiä ja sopivat eri elämäntilanteisiin. Huonekalujen muunneltavuus on tärkeää, kun on kyse täyspuu-huonekaluista. Kerralla kun ostaa laatua, ne kestävät aikaa ja muuttuvia elämäntilanteita. 

Otetaan esimerkiksi lapsen saaminen. Onko vauva tulossa ja mietit hoitotason hankintaa? JUVIn vauvan hoitotaso on muotoilultaan kauniin perinteinen ja myös monikäyttöinen. Se on tervaleppää ja sen saa mihin sävyyn tahansa.  Hoitotaso sijoitetaan JUVIn 85 cm leveän komuutin tai piirongin päälle.
Lähdetään liikkeelle komuutista. JUVIn täyspuisia komuutteja valmistetaan monessa koossa - löytyy eri leveyksiä, syvyyksiä ja korkeuksia. Tässä esimerkkinä on 2-ovi komuutti mitoilla L.85 x S.52 x K.90 cm. Hoitotason kanssa on hyvä että alaosa-kaapissa on syvyyttä riittävästi. Näin taataan tason tukevuus.


Komuutti on puuvalmis eli ilman pintakäsittelyä - 
saat sen siis minkä värisenä tahansa. 
Myös vetimet pääset valitsemaan itse.


 Hoitotaso

Hoitotaso työnnetään komuutin kannen päälle. Kannen lipat pitävät tason tukevana. Komuutti- hoitotaso -yhdistelmä sijoitetaan seinää vasten, jotta taataan turvallisuus.
Kun lapsi kasvaa ja hoitotasoa ei enää tarvita, voi komuuttia käyttää sellaisenaan. Vaikkapa lastenhuoneessa lelukaappina - Vinkki! Panosta erityisesti lastenhuoneen kalustuksessa kestäviin ja tukeviin huonekaluihin! Kaapin pitää olla turvallinen lapsen käyttöön.
Komuutista saa myös kätevän lisälaskutilan vaikka keittiöön. 
Kaappiin saat paljon astioita tai patoja ja pannuja. 


Komuutin päälle myymme monenlaisia yläosa-kaappeja. Tässä lasiovinen vitriinikaappi. Yläosa-kaappeja löytyy erilaisilla lasi- ja puuovilla. Myös eri korkeuksia löytyy!  
Kuvassa kirjakaappielementti  L.80 x S.32 x K.120 cm


Hoitotasokaan ei jää käyttämättä - siitä saa oivallisen leipomisalustan! Tämä idea tuli kerran asiakkaaltamme, joka on innokas leipuri. Onhan se mukavaa että leivontatasossa on korkeat reunat sivuilla, jotta jauhot ja taikinat eivät leviä joka puolelle!


Hoitotaso on myös oivallinen leivonta-alusta!Tässä tämän postauksen elementit, joista saat mitä monikäyttöisimpiä muunnelmia!


Vitriinikaapin voi myös sijoittaa jalkakehikon päälle, jolloin saadaan sievä matala kaappikokonaisuus. Se palvelee vaikkapa vauvan-vaatekaappina tai kirjahyllykkönä. Vaihtoehtoja on monia!JUVI - Huonekalut Kunnon Puusta
Puhtaamman luonnon puolesta
Tämän kirjoitti:  Elisa


Kommentit

Suositut tekstit