Ripaus mustaa

Moikka vaan ja iloista lokakuun alkua!

Mitä tapahtuu sisutusrintamalla näinä pimenevinä syyspäivinä?  Meillä ainakin sisustetaan vimmatusti. Aina on hyvä aika sisustaa, mutta erityisesti syksyllä uudet tuulet puhaltavat ja on aika keskittyä kodin laittamiseen. Minun lempiharrastus on ehdottomasti sisustaminen. Rakastan sitä kun voin luoda jotain kaunista ja elää sen keskellä. Olisi kauhea ajatus, jos koti olisi sellainen paikka, jossa ei viihtyisi. Kuulin joku aika sitten termin "kodintaminen", joka siis tarkoittaa kodin tekemistä tai laittamista kotoisaksi. Uusi sana kodin sisustamiselle ja se kuulostaa oikein hyvältä! 

"Kodintaminen, kodin sisustamista!"

Kuvassa 4-ovinen komuutti 165x38x100 cm. Löytyy useita kokoja!


Musta - synkkä vai tyylikäs väri?

Sisustuksessa olen viime aikoina mieltynyt käyttämään mustaa.  Edellisessä kodissamme en olisi voinut kuvitellakaan käyttäväni tätä tummanpuhuvaa sävyä. Ajatuskin siitä oli liian jyrkkä ja hallitseva. Pidin kyllä mustasta sävystä muualla. Muiden kodeissa ja sisustuksissa musta toimi hyvin, mutta omaani en sitä edes harkinnut. Tai jos rehellisiä ollaan... Kerran kokeilin työpöydäksi mustaksi maalattua pikkupöytää. Ja ei. Se ei vain toiminut. Vaikka kuinka kivalta se näytti myymälässä, niin kotona sävy oli vain liian... no... musta.  Työpöytä pysyi siis entisellään - vaaleana - ja mustan sävyn käyttö lykättiin hamaan tulevaisuuteen.


Osta tikasjakkara nettikaupastamme


Nyt uudessa kodissamme olen suorastaan hullaantunut mustaan. Se on jännää kuinka maku muuttuu, mutta tässä kodissamme en voi muuta kuin ihailla, kuinka musta terävöittää sisustusta ja toimii kuin suolana sopassa. Se korostaa kaikki sävyt ja elementit ja tekee kodistamme sen mikä se on. 

Kodimme perussävyt ovat:
- Harmaan eri sävyt
- Pellavanbeige
- Valkoinen

Tehostesävy:
-Musta

Ja ihan ripauksena:
-Antiikinruskea
-Vaaleanpunainen 
(rakkaus tähän vaahtokarkki-väriin 
ei varmaankaan ikinä häviä)Kuitenkaan niin hullaantunut en ole, että laittaisin kaikki mustaksi. Mielestäni meidän kodissa parasta on vaaleus ja valo. Musta toimii vain suolana, joka tehostaa kokonaisuutta. Eli minun on täytynyt vähän hillitä itseäni, etten sortuisi liikaa käyttämään mustaa. Pieninä määrinä se toimii. Suurina annoksina se veisi ehkä liian ison osan kotimme ilmeestä. Vai mitä mieltä olette?Olohuoneemme tv-kaappi on sulaa rakkautta. En voi sanoin kuvata millaista iloa tuottaa, kun tv:n saa ovien taakse piiloon! Nyt voit ostaa täyspuisen tv-kaappisi nettikaupastamme
Tai hae mukaan suoraa myymälästämme!


Jos kiinnostui mustasta - kurkkaa inspiroivia tummanpuhuvia huonekalu-kuvia


Kodintamisen iloa!
Toivottelee Elisa
JUVI - Huonekalut Kunnon Puusta
Puhtaamma luonnon puolesta
Kommentit

Suositut tekstit