Musta JUVI-keittiö


 Viime päivinä olemme saaneet ihailla upean JUVI-keittiön valmistumista. Tässä kerrostalo kolmiossa asuu nuorimies, joka pohti ennen keittiöremonttia tulevan keittiön sävyä ja tunnelmaa. Värinä musta tuli heti mieleen, mutta vähän epäilytti valita tumma sävy. "Arvelin aluksi että musta voisi olla liian synkkä, mutta näin ei onneksi käynyt", kertoo poikamiesboksinsa juuri remontoinut nuorimies ja jatkaa: "Etelään avautuvat suuret ikkunat ja uusi lattia, joka on puhtaan valkoinen, rohkaisivat minua valitsemaan tyylikkään mustan ja olen enemmän kuin tyytyväinen".

Kokonaisuus on kaunis, valoisa ja rauhallinen. Täällä kelpaa kokkailla!


Yläkaappeja haluttiin laittaa vain muutamia, jotta kokonaisuudesta tulisi kevyt. Seinähyllyillä saatiin keveää säilytystilaa esim. kupeille ja laseille.

JUVIn täyspuiset keittiökaapit ovat runkoja myöten aitoa puuta.  Puhdas, terveellinen huoneilma oli tärkeä kriteeri kaappeja valittaessa. Tämä ympäristöystävällinen valinta sopii nuorenmiehen arvomaailmaan;  levymateriaalit eivät tulleet kyseeseen.


JUVI-keittiö:

- Täyttä puuta, runkoja myöten

- Kokonaisia kaappeja, ei levykasoja

- Minkä värisenä tahansa

- Ekologinen valinta

- Puuvalmiina heti mukaan,  valmismaalattuna n. 3 viikossa


Keittiötaso on helppohoitoista kvartsia, sävynä vaalea "betonin harmaa". Taustaseinän laatta haluttiin olevan mahdollisimman ajaton, joten valittiin mattavalkoinen laatta ja tumman harmaa sauma, jotta siistinä pito on helppoa.
Tasot halutaan pitää vapaina ruoan laitolle ja siksi useimmat keittiökoneet on sijoitettu kaappeihin. mm. mikrolla on oma mikrokaappinsa. Tässä vielä muutama kuva ennen remonttia. 
Remontissa yksi seinä purettiin ja U-keittiö muuttui avaraksi L-keittiöksi.Tutustu täyspuu-keittiökaappeihimme ja niiden edulliseen hintatasoon:

 

Kommentit

Suositut tekstit