Upea, täyspuinen vaatekaappi korvaa levykalusteen!


Kun pariskunta muutti uuteen asuntoon, haluttiin makuuhuoneen kiinteät vaatekaapit korvata aito puisilla kaapeilla. Lastulevyt saivat nopeasti kyytiä ja tilalle hankittiin upeat, aikaa kestävä kaappirivi. 

Aito puu on terveellinen, turvallinen ja ekologinen valinta kaikkialla kodin sisustuksessa. Sisäilman laatu paranee ja täyspuu tasaa ilman kosteutta.

Tässä ennen-jälkeen kuvat makuuhuoneen kaapeista. Mitä pidät?EnnenJälkeen
 

JUVIn Isoisän vaatekaapeista saa kauniita kaappikokonaisuuksia. 
Yhden kaapin leveys on 100 cm. 

Tässä makuuhuoneessa 3 kaappia on yhdistetty kaappiriviksi, joka tarjoaa paljon säilytystilaa. Tämän kokonaisuuden leveys on 300 cm.

Kuvassa puuvalmis Isoisän vaatekaappi 100 x 52 x 232 cm.
Täyttä puuta - materiaalina tervaleppä. 

Puuvalmiin kaapin saat mihin vain väriin!

Huomaathan, että kukin Isoisän vaatekaappi on valmis kaappi, niinkuin muutkin JUVI-kaapit,  ei siis kasa lautoja.  Kuljetusta varten kaappia ei saa levyiksi;   se kuljetetaan kokonaisena.Tämän makuuhuoneen kaappien sisäosiin on levitetty väritön sellakka (vanhan ajan lakka), joka tuo esille tervalepän kauniin ominaissävyn.  Sellakka on miellyttävä käsittelyaine täyspuisen kaapin sisäosissa, sillä se ei jätä jälkeensä hajua.


Kaapeissa on irtohyllyjä ja molemmilla puolilla puiset henkaritangot. 
Voit siis järjestellä kaapin säilytyksen juuri niinkuin sinulle sopii. Tervaleppä on kaunis lehtipuu.Osta Isoisän vaatekaappi: nettikaupasta


 

Kommentit

Suositut tekstit