Esittelykeittiö Vantaan myymälässä

 JUVIn täyspuiset keittiökaapit ovat puusepän valmiiksi tekemiä ja kokoamia kaappeja. Puuvalmiit kaapit saat mihin tahansa sävyyn. Voit pintakäsitellä itse tai tilata meiltä valmiiksi pintakäsiteltynä.

Vantaan myymälästämme (Petikontie 1) löydät upeat esittelykeittiömme. 

 

 

Tässä vähän yläkaappi -valikoimaa! Korkeuksia ja ovimalleja on useita. Yläkaappeja voi myös laittaa päällekkäin, jolloin saadaan kivaa ilmettä ja lisäsäilytystilaa, kuten kuvan musta kaappikokonaisuus: tässä on 92 cm korkea puuovikaappi ja 40 cm korkea lasiovikaappi sijoitettuna päällekkäin. 

Myös väri ja vetimet ovat merkittävässä roolissa oman keittiön tyylin valinnassa.


Vaaleanharmaa keittiö on ihanan klassinen!  Tämä täyspuinen JUVI-keittiö on vahattu Osmo Colorin laadukkailla puuvahoilla sävyyn: Helmi. Osmo Color puuvahat sopivat ihanteellisesti täyspuisiin keittiökaappeihin niiden lian hylkivyyden ja helpon puhtaanapidon vuoksi.

Keittiön yläkaapeissa on hauska leikkiä korkeuseroilla. Kaikkien kaappien ei tarvitse olla saman korkuisia tai samalla tasolla. Mielenkiintoisen ilmeen luo myös eri ovimallien käyttö, lasi- ja puuovia on kiva sekoitella! Osassa laatikoita ja kaapeja voi olla nupivedin ja osassa taas kahva!


Keittiön alakaappien alle on saatavilla säätöjalat ja sokkeli tai vaihtoehtoisesti puujalat, kuten tässä harmaassa mallikeittiössä. 

 

Keittiön alakaappeina käytetään myös JUVI-komuuttejamme. Komuutteja löytyy monen kokoisena esim. leveydet 85, 125, 165, 195 cm. Syvyyksiä esim. 30, 38, 42, 48, 52 cm. 

 

Tutustu täyspuisiin keittiökaappeihin: nettikaupassamme

 

 

 

Kommentit

Suositut tekstit