Laivasto-sarja

JUVI on jo pitkään myynyt myös suoralinjaisia täyspuisia huonekaluja, vaikka pääpaino on ollut kustavilais-henkisissä tuotteissa. Tätä modernia linjaa jatkaa JUVIn upouusi Laivasto-sarja. Se on kuin tuulahdus mereltä. Sarjan muotoilu on suoralinjaista ja modernia. Malliston sunnittelusta on vastannut Kalle Vikkula. JUVIsta siis saat täyspuisia design-huonekaluja nyt myös moderniin kotiin!Myös Laivasto-malliston huonekalut esitellään tehtaan myymälöissäämme puuvalmiina, jotta ne voitaisiin värjätä juuri sellaisiksi kuin asiakas haluaa.   Saman tuotteen voi siis käsitellä antiikkivalkoiseksi, konjakin ruskeaksi tai vaikkapa kiiltomustaksi! Modernit tai antiikki-vetimet ovat sitten piste i:n päällä.

Laivasto sarjaan kuuluu piironki, lev. 90 x syv. 45 x kork. 100 cm

Kuvassa Laivasto-piirongit
puuvalmiina ja ruskeaksi värjättynä


Laivasto- tv-taso / senkki,   lev. 145 x syv. 46 x kork. 76 cm

Laivasto TV-taso puuvalmiina

Maalattu maitomaalilla valkoiseksi


Laivasto-malliston ruokapöytä on tyylikkään jyhkeä. Pöytää löytyy tervalepästä ja tammesta valmistettuna seuraavat koot;  200x105 cm  ja  240x105 cm.

JUVIn Laivasto-kosolipöydässä on runsaasti laatikkosäilytystilaa ja pöytää tehdään välitasoilla ja ilman välitasoa.  Mitat:  lev. 124 x syv. 42 x kork. 105, 8 cm
Pöytä on näyttävän korkea. Tarvittaessa sitä voidaan madaltaa jalkoja lyhentämällä.

Laivasto- sarjan Amiraali- tikaskirjahylly on upea ratkaisu avokirjahyllyä etsivälle.
Mitat: lev. 227 x syv. 37 x kork. 240 cm

Amiraali- tikaskirjahylly puuvalmiina


Maalattu valkoiseksi maitomaalilla


Merelliseen henkeen vetimiksi sopivat vaikkapa JUVIn nahkavetimet ja -kahvat. JUVIsta saat myös upeat antiikkimessinkiset kulmapalat, jotka kruunaavat tyylikkään kokonaisuuden. Kulmapalat laitetaan esim. piirongin tai tv-tason kannen kulmiin.

Antiikkimessinki kulmapalaTämän kirjoitti: Elisa

Kommentit

Suositut tekstit