Vaatekaappi - Täyttä puuta!

JUVIn vaatekaapit ovat massiivipuuta, sivuseiniä myöten  -  se on valmiiksi koottu kaappi, ei lautakasa.  Pidä pienenpienenä tai suurensuurena, seinästä seinään ja lattiasta kattoon.
Perusvaatekaappi on joko 1- tai 2-ovinen:
1-ovinen:  lev. 40 x syv. 52 x kork. 195 cm
2-ovinen:  lev. 75 x syv. 52 x kork. 195 cm


Näitä voi yhdistellä sellaiseksi riviksi, kun tilaan sopii; 2-oviseksi, 3-oviseksi, 4-oviseksi tai vaikkapa 10-oviseksi riviksi.

Vaatekaapeissa, sekä 1- että 2-ovisissa, on henkaritanko ja liikutettavat hyllyvälit.
Kuvassa 2-ovi vaatekaappi (75x52x195 cm) ja päälle erillinen yläkoristelista. Kaappi on antiikkikäsitelty vaalealla maitomaalilla. 

2 kpl 2-ovi vaatekaappi ja päällä yläkoristelista. 
Tämä kokonaisuus on mitoiltaan 150x52x203 cm.


JUVIn vaatekaappien suunnittelussa on otettu huomioon vaatekaapin syvyys. Monella on varmaankin kokemusta 60 cm syvistä vaatekaapeista ja siitä pölyyntyvästä hukkatilasta, joka vaatepinojen taakse jää. JUVIn täyspuisista vaatekaapeista tämä turha tila on haluttu poistaa. Henkaritkin mahtuvat mukavasti 52 syvään vaatekaappiin. Ja ota huomioon, kuinka paljon saat lisää lattiatilaa eli neliöitä.
Vaatekaappeja valmistamme usealla eri ovimallilla. On erilaisia puuovia ja monenlaisia lasiovia.  Rohkea sekoitteleekin vaatekaappi-
kokonaisuudessaan ovimalleja!

Lasiovisten vaatekaappien sisälle voi laittaa kauniin verhon, joka tuo kekseliästä lisäilmettä ja myös peittää vaatekaapin sisällön.
JUVIn vaatekaapit ovat esillä tehtaanmyymälöissä puuvalmiina, jolloin ne saa maalattua haluamaansa väriin.
Vetimetkin puuttuvat puuvalmiista huonekalusta ja nekin saa asiakas valita omaan sisustukseensa sopiviksi.
JUVIssa myymme kauniita vetimiä; nuppeja, renkaita, kahvoja sekä vanhantyylistä että modernimpaa mallia löytyy.
Vaatekaappien päälle voit sijoittaa koristelistan, joka yhdistää vaatekaappirivin tyylikkäästi. Kuvan  vaatekaappien päälle on laitettu yhtenäinen koristelista. Huomaa, kuinka keskimmäiseen kaappiin on laitettu ulosvedettävä henkaritanko.

Kuvassa 3 kpl Liinavaatekaappia (65x43x195 cm), 
keskimmäiseen kaappiin on kiinnitetty ulosvedettävä henkaritanko. 

Vaatekaapit voidaan myös nostaa alalaatikostojen päälle, kuten yläpuolella olevassa kuvassa. Näin huonekorkeus tulee hyödynnettyä ja saadaan vieläkin enemmän säilytystilaa, vaikkapa sukille, alusvaatteille ja lakanoille. Kuvan vaatekaappirivi koostuu kahdesta 2-ovisesta vaatekaapista ja kahdesta alalaatikostosta (lev. 75 x syv. 52 x kork. 45 cm).  Kun vaatekaappi nostetaan alalaatikoston päälle, poistetaan vaatekaapin jalat. Tällaisen kokonaisuuden korkeus on n. 240 cm.

Tummanharmaaksi pellavaöljymaalattu vaatekaappi-kokonaisuus. 
Huomaa, kuinka lasiovinen kaappi verhoilla keventää kokonaisuuden ilmettä.
Mikäli haluat enemmän laatikkosäilytystilaa, JUVIsta löytyy myös 1-ovista vaatekaappia, jossa on ovi ylähäällä ja laatikot alhaalla. Tämän 40 cm leveän kaapin voi helposti sisällyttää vaatekaappiriviin.

Kuvassa 2-ovi kaappi (75x52x195 cm) ja 1-ovi kaappi laatikoilla (40x52x195 cm) valkoiseksi vahattuina.


JUVIn täyspuiset vaatekaapit ovat puusepän valmiiksi kokoamia. Näitä ei toimiteta lautakasana ja pussina ruuveja. Puusepän valmiiksi kokoama massiivipuinen kaappi kestää siirtelyt ja muutot,  toisin kuin lastulevykaappi.

Valitsemalla ekologisen täyspuisen kaapin säästät luontoa ja myös hermojasi, kun vältät itse kokoamisen.
Mallistostamme löytyy myös muita vaatekaappi-malleja mm. kuvan Isännänvaatekaappi (100x52x210 cm) 


Katso lisää: JUVI-vaatekaapitOsta massiivipuinen vaatekaappi nettikaupastamme:
Tämän kirjoitti:  Elisa

Kommentit

Suositut tekstit