Design- viikonloppu - WDC-2012

Helsinki–Espoo–Vantaa-Lahti, world design capital 2012  - WDC-2012

Helsinki lähialueineen toimii maailman design-pääkaupunkina vuoden 2012.  Tämä on maallemme hieno saavutus.  Nyt on hyvä aika nostaa korokkeelle myös suomalaiset puuhuonekalut.  Maammehan elää metsästä.
Maastamme löytyy monia huonekalualan pienyrityksiä, taitavia puuseppiä ja luovuutta ja ideoita vaikka kuinka paljon. Puu on suomalaisille luonnollinen valinta muotoilumateriaaliksi.  Upeaa pintaa on nähty messuilla ja esitteissä mm. omenapuusta, pihlajasta, metsälehmuksesta tai tervalepästä valmistettuna.  Mänty, koivu ja kuusi ovat perinteisempiä huonekalupuitamme.

JUVI design - suomalaista muotoilua – suomalaiseen kotiin!
JUVI-Production on yksi Suomen monista pienistä perheyrityksistä, jotka vaalivat suomalaisten täyspuuhuonekalujen perinnettä.   JUVI on toiminut samalla periaatteella yli  20 vuotta.  JUVI:ssa suunnitellaan huonekalut itse ja ne valmistetaan käsityönä täyspuusta.  Alkuvuosien JUVI-huonekalut olivat enimmäkseen mäntyä.  Nykyisin käytämme pääosin tervaleppää ja koivua.
Me JUVIssa haluamme kunnioittaa suomalaisia juuriamme ja perinteitämme siksi mallistossamme näkyy usein  tuttu ja turvallinen historiamme.  Mutta haluamme tuoda koteihin myös uusia tuulia.  Kehitämme ja laajennamme mallistoamme koko ajan; jokainen yksityiskohta on kuitenkin pitkän suunnittelutyön tulos.  Uutuuksia saamme verstailtamme jatkuvasti. 
Värillä on väliä - Värin päätät Sinä

Pääosa tehtaanmyymälöissämme esillä olevista huonekaluista on maalaamattomia.  Värin huonekalulle päätät Sinä! Tule tutustumaan, hämmästyt valtavasta valikoimasta ja puuntuoksuisesta maailmasta – JUVI:n tehtaanmyymälä muistuttaa enemmän huonekaluverstasta kuin huonekalukauppaa.
Olet sydämellisesti T E R V E T U L L U T  tutustumaan perinteiseen suomalaiseen huonekalusuunnitteluun!

Kommentit

Suositut tekstit