Kurkistus hempeään JUVI-kotiin

Tervetuloa kurkistamaan JUVI-kotiin!  Tällä asustaa kustavilaistyylin ihastunut nuoripari. Sisustuksessa pastellivärit ja romanttiset ruusukuosit ovat tärkeässä asemassa. Perusvärinä ei suinkaan ole tuttu valkoinen, vaan kaunis kustavilaisharmaa. Mausteena on vaaleanpunaista, vaaleansinistä, mintunvihreää ja rouheana kontrastina toimii lämpimät puunsävyt, mm. lankkuruokapöydässä. Seinien sävyinä ovat kerma, vaaleansininen ja vaaleanpunainen.


Ludvig- sohva on verhoiltu Lauritzonin harmaaruutuisella kankaalla. Sohvan vasemmalla puolella on JUVIn lamppupöytä (60x60x60 cm). Se on maalattu Allbäckin pellavaöljymaaleilla Kauranharmaaksi.
Sohvan oikealla puolella on talon rouvan suosikki; mintunväriseksi vahattu JUVIn pikku piironki (50x35x70 cm). Sisälle saa kätevästi dvd- ja cd-levyt.

Työtuolina toimii Varhaisrokokoo-tuoli, joka verhoiltu Toile-kankaalla (Toile de jouy).
Tyypillisesti Toile-kankaassa on vaalea tai valkoinen pohja, jossa on esim. ihmis- ja luontoaiheita. Kuvattuna voi olla vaikkapa piknikretki joen rannalla tai karkelot puutarhassa. Yleensä aiheet ovat iloisia.

Kankaan pinkki kuviointi ja tuolin hempeä vanharoosa luovat rauhallisen kokonaisuuden.

Varhaisrokokoo-tuoli toimii työtuolina JUVIn pienen kirjoituspöydän (85x50 cm) ääressä. Pöytä käsitelty etikkapetsillä ja valkoisella maitomaalilla kauniin antiikkisen oloiseksi.

Kirjoituspöydän päällä on JUVIn kustavilainen peili, joka on maalattu myös vaaleanpunaiseksi.
Tilan seinien väri on pehmeä vaaleansininen. Tässä on pastellia kerrakseen!
JUVIn Gripsholm-tuoli ja rahi ovat molemmat antiikkikäsitelty vaaleanpunaisiksi pellavaäljymaaleilla. Alta on kulutettu esiin tummaa petsiä. Verhoiluna on Lauritzonin harmaaraidallinen patjakangas.

Vaaleansiniseksi värjätty Kustavilainen Medaljonki-tuoli käsinojillaVerhoilukankaana romanttinen ruusukangs


JUVIn lankkuruokapöytä 145x90 cm

Ruokapöydän tuoleina on vaaleankeltaiset Medaljonki-tuolit. Verhoilukankaana on käytetty samaa ruusukangasta, kuin vaaleansiniseen tuoliin. Ainoastaan pohjaväri on eri.
Makuuhuoneessa JUVIn pinnasängynpääty ja baldakiini on maalattu vanhanvihreiksi. Kustavilaiset yöpöydät ovat savunharmaat. Värit on poimittu JUVIn Villa-päiväpeittosetin sävymaailmasta. Kun huoneen muut värit oli päätetty, valittiin viimeisenä seinien suloinen vaaleanpunainen.Lue lisää lankkuruokapöydistä:  TÄÄLTÄ
Lisää pastellisisustamisesta:  TÄÄLTÄ
Lue värin valitsemisesta:  TÄÄLTÄ
Kurkista myös hempeään vauvan huoneeseen:  TÄÄLTÄ
Tämän kirjoitti:   Elisa

Kommentit

Suositut tekstit