Kurkistus JUVI:lla sisustettuun kesähuvilaanKevät on ihanaa aikaa! Takapihalla krookkukset kukkivat ja tulppaanien alut jo kurkistavat mullan alta, linnut visertävät keväisiä laulujaan ja ilmassa tuoksuu uuden odotus. Nyt onkin oiva aika aloittaa kesämökin kevätsiivous ja tietenkin sisustustaminen. Oli kyseessä mansardikattoinen pitsihuvila tai lämmin henkinen hirsimökki, huonekaluvalinnat ovat tietenkin täyttäpuuta! Puusta rakennettuun taloon täyspuisia huonekaluja. Kuulostaa järkevältä, eikö vain? :)

Esittelen erään kesähuvilan täyspuista JUVI-sisustusta. Täällä sisustusväreiksi on valittu lämmin kermanvalkoinen, kustavilainen savunsininen ja pirteä punainen. 

Oleskeluhuoneessa on mukava istuskella koko perheen voimin. Seinät on maalattu Allbäckin Vanilijankeltaisella pellavaöljymaalilla ohuelti. Puu saa kuultaa alta!
JUVIn Gripsholm-sohvat ja nojatuoli kutsuvat lepohetkeen.

Klassisesta Gripsholm-tuolista voi katsella kaunista järvimaisemaa. Lamppupöytänä toimii kirjakaruselli, johon on koottu lempiromaanit.
Sohvapöytänä on kermanvalkoiseksi maalattu JUVIn X-lasi sohvapöytä (L. 120 x S. 70 x K.50 cm). Pöydän välitasolle on sijoitettu muutama rottinkikori sisustuslehtiä varten.Eihän sitä mökillä viitsisi aikaa tuhlata tv:n ääressä, mutta välillä isäntäväki on sitä mieltä että jalkapallopeli on oleellinen osa lomapäivää! ;) Televisio on sijoitettu JUVIn 3-ovi komuutin päälle ja seinälle on nostettu vielä yläkaapit. Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa!


Keittiönpöytänä toimii JUVIn jatkopalapöytä. Kun lapset ja lapsenlapset tulevat mökkeilemään laitetaan jatkopalat paikoilleen, jotta kaikki mahtuvat ruokailemaan.
Kiinteässä mitassa pöytä on 135 x 85 cm. Jatkopalat paikoillaan 235 x 85 cm.

Pöydän jalkojen väri tavoittelee Gripsholm-sohvien kankaan siniharmaata sävyä. Kansi on petsattu tummaksi.
Bellman-tuolit on maalattu valkoisiksi.
Astiavitriininä toimii JUVIn seinään kiinnitetyt kirjakaappielementit (2-ovinen, L. 80 x S. 32 x K. 120 cm ja 1-ovinen L. 40 x S.32 x K. 120 cm). Kuppien ja kippojen ei tarvitse olla vimpan päälle suorissa riveissä, sillä ovien sisäpuolelle on kiinnitetty mökkityyliin sopivat ruutuverhot. Talon rouva on itse ommellut verhot ja vaihtaa niitä erilaisiksi vaihtuvien sisustustuulien mukaan.

Täyspuiseen kaappiin verhojen kiinnittäminen on helppoa! Kankaskaupasta saa verhovaijeria ja koukkuja.


Huvilan keittiö on rakennettu JUVIn täyspuisista valmiiksi kootuista kaappielementeistä. Kaapit on maalattu kustavilaisharmaiksi ja viimeiseksi silaukseksi on tehty valkokalkkipatinointi.

Lue lisää JUVIn täyspuisista keittiöistä:  Täältä
Eteisessä on harmaaksi vahattu vaatekaappirivi; yhteensä 190 cm leveä. (sis. 2x  2-ovinen vaatekaappi, L. 75 x S. 52 x K. 195 cm ja 1x  1-ovinen vaatekaappi, L. 40 x S. 52 x K. 195 cm)
Vaatekaappien alle on sijoittettu alalaatikostot.


Katso lisää JUVIn täyspuisista vaatekaapeista: Täältä

JUVI on:

- täyspuisia huonekaluja
- pintakäsittelemätöntä - värin päätät sinä!
- suomalaista muotoilua
- puusepän valmiiksi kokoamia, ei lautakasoja!
- ekologinen valintaLue myös:  JUVI- Puhtaan luonnon puolesta
Kurkkaa myös nuorenparin hempeään JUVI-kotiin

Suositut tekstit