Puuvalmis huonekalu sävyyn kuin sävyyn - Kustavilainen tornikaappi


Värillä on väliä. Tämän olemme JUVIssa saaneet huomata lukuisia kertoja, kun sama huonekalu on maalattu eri sävyihin. Koko huonekalun ilme muuttuu, kun se saa halutun värin pintaansa. 

JUVIssa me esittelemme täyspuiset huonekalumme puuvalmiina eli ilman lopullista sävyä. Kun valitset täyspuisen puuvalmiin JUVI-huonekalun, sinun ei tarvitse tyytyä valitsemaan kahden tai kolmen sävyvaihtoehdon välillä. Värejä on niin paljon kun mielikuvitusta riittää. Voit myös tuoda oman värimallin tullessasi myymäläämme. Saat siis haluamasi huonekalun ihan minkä värisenä tahansa!

JUVIn tehtaanmyymälöissä on esillä samaa huonekalua sekä pintakäsittelemättömänä että eri väreihin maalattuina. Usein saamme kuulla asiakkaiden yllättyineitä kommentteja, kun kerromme että: "Kyllä, tämä puunvärinen kaappi on sama tuote, kun tuo kaunis valkoiseksi vahattu kaappi", jota asiakas aikaisemmin oli ihastellut, mutta pudistellut päätään samanlaiset puuvalmiin kaapin kohdalla. Värit tosiaan muuttavat valtavasti huonekalun ilmettä.
Kuvassa vaaleaksi vahattu ja kaksi puuvalmista tornikaappia.Alapuolelle olen koonnut JUVIn kustavilaisia tornikaappeja, jotka on pintakäsitelty eri sävyihin.
Kustavilainen tornikaappi, Lev. 70 x syv. 45 x kork. 200, myös 215 cm korkeana.

Oikealla puuvalmis kustavilainen tornikaappi (70x45x200 cm).
Sinä päätät värin ja vetimet! Me emme ole tehneet sitä puolestasi ;)

Vieressä sama tornikaappi (70x45x200 cm) maitomaalattuna kustavilaisharmaaksi.Vanhan vihreään kaappiin on tehty taidokas antiikkikäsittely. Tämä sopii hienosti vaikkapa antiikkihuonekalujen kaveriksi!


Vaaleanpunainen sopii tyttövauvan huoneeseen! Vieressä kustavilainen tornikaappi vanhan sinisenä. 
 
Tornikaappia löytyy myös lasiovisena. Kuvassa salmiakkilasiovinen kaappi vahattuna vaaleaksi.


Saatavilla myös ruutulasiovilla


Jos kiinnostuit tornikaapista, mutta se ei leveyden puolesta sovi, sitä löytyy myös kapeampana 1-ovisena (Lev. 45 x syv. 38 x kork. 200 cm). Ovivaihtoehtoja on useita.


Katso myös: Värillä on väliä!
Lue vinkkimme: Värin valitseminen Tämän kirjoitti:  Elisa 

Suositut tekstit