Kustavilainen JUVI-koti


Tervetuloa kurkistamaan tyylikkääseen JUVI-kotiin! Tätä taloa asustaa sisustamista rakastava pariskunta tyttärensä kanssa. Innostus kustavilaiseen tyylisuuntaan huokuu koko interiöörissä. Värivalinnat ovat hillittyjä, mutta ei ollenkaan tylsiä. Kustavilaisajalle tyypilliset harmaan sävyt näyttelevät suurta osaa sisustuksessa. Toisena tulee lämmin kartanonkeltainen, joka on sävynä kuin luotu yhdistettäväksi kustavilaisharmaan kanssa.


Olohuoneen vitriini on saanut pintaansa hennon keltaisen värin. Ovissa roikkuu sievät sisustustupsut. Vitriinin vieressä on valkoiseksi maalattu kustavilainen Medaljonki-tuoli ja sumunharmaa Armfelt-tuoli.
Iso keittiövitriini (Lev.185 x Syv. 45 x Kork. 230 cm), JUVI

Kauniit puun sävyt antavat lämpöä ja myös kotoisuutta sisustukseen. Suomalaiset juuremme kun rakastavat puuhuonekaluja! :) Olohuoneen kustavilainen sohvapöytä on petsattu tammen väriseksi.

Rokokoo-sohvan päälle on aseteltu vaaleanbeige kangas. Näin perintösohva suojataan pikkuisten tahmatassuilta ja sisustus saa uutta väriä, sillä kangasta voi vaihtaa milloin haluaa.

Kustavilainen sohvapöytä (110 x 70 cm, kork. 50 cm), JUVIMedaljonki-tuoli ja harmaansininen piironki muodostavat kauniin asetelman. Tuolin verhoilukankaassa on samaa sinistä kuin piirongissa. Kokonaisuuden kruunaa upea valaisin.
JUVIn Maison pikkupiironki ja Medaljonki-tuoli


3-ovi komuutti on antiikkikäsitelty vaaleaksi. Komuutin päällä on peili, johon on tehty siiliaiheiset koristemaalaukset. Orkideat kuuluvat kustavilaishenkiseen sisustukseen!
JUVIn 3-ovi komuutti (Lev. 125 cm)


Komuuttiin on tehty antiikkikulutukset mm. vedinten kohdalle. Sisustustupsujen okran sävy käy hyvin yhteen peilin koristemaalausten kanssa.


Ruokailutilan vahatusta tervaleppäpöydästä ja vaalkoisista Medaljonki-tuoleista mudostuu raikas kombinaatio.
Kustavilainen alaspäinkapeneva jalkaKun täytyy kurkottaa korkealle otetaan avuksi JUVIn täyspuinen keittiötikas. Tikasjakkara on vahattu vaalean harmaaksi.Viimeisenä kurkistetaan eteiseen. Vaatekaappina toimii JUVIn 3-ovinen vaatekaappikokonaisuus, joka on maalattu harmaaksi. Vieressä on keltainen pikkukomuutti. Ja kuten huomata saattaa, harmaan ja keltaisen liitto on äärimmäisen toimiva!Tämän kenkäkaapin sisään mahtuu jopa 18 kenkäparia! Kaappi on maalattu samalla keltaisen sävyllä kuin pikkukomuutti.

Kenkäkaappi (Lev. 70 x Syv. 28 x Kork. 132 cm)
Sievä sivupöytä toimii eteisen laskutasona (80 x 27 cm)Tässä lisää JUVI-sisustuksia:
Tämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit