Kustavilainen tuoli - Eleonoora ja Druvan

JUVIn Eleonoora-tuolin esikuva on ruotsalainen 1700-luvun kustavilaismalli. Tuolissa yhdistyy sekä koristeellisuus että yksinkertaiset linjat. Kustavilaiset sorvatut jalat ja niiden ornamentit ovat hyvin samanlaiset kuin JUVIn Druvan-tuolissa, mutta sen selkänoja on ääriviivoiltaan suoralinjaisempi kuin Druvanin. Balusterin hienostuneet solmukoristeet antavat Eleonoora-tuolille oman siron leimansa.

JUVI myy Eleonoora-tuolia puuvalmiina. Sen voi joko itse pintakäsitellä  tai värjäyttää maalarilla haluamaansa sävyyn.

Kustavilainen Eleonoora-tuoli 

 
Sekä Eleonoora- että Druvan -tuolin jaloissa on kauniit kukkaornamentit.
Jalkojen H-ristikko tukee tuolin rakennetta ja tekee siitä kestävän.Tuolit on helppo verhoilla itse tai ne voi verhoiluttaa kauttamme ammattiverhoilijalla. Pehmuste on irrallinen ja siinä on pohjakangas valmiina. Verhoilukangas voidaan kiinnittää pohjakankaan päälle esim. niittipyssyllä.
 Selkänojan balusteri muodostuu tyylikkäistä solmukoristeista
JUVIn kustavilainen Druvan-tuoli on selkeälinjainen ja pelkistetty versio 1700-luvun Druvan-tuolista. Se sopii mainiosti myös moderniin nykykotiin. 1700-luvun Druvan-tuolit maalattiin usein hentoihin pastellisävyihin, mutta yhtä hyvin sen voi värjätä mustaksi tai valkoiseksi, modernin kodin katseenvangitsijaksi.

Puuvalmiiden JUVI-huonekalujen ideana on se, että asiakas saa haluamansa tuotteen juuri omaan kotiin sopivan värisenä.


- Värillä on väliä! Värin päätät sinä! -

Kustavilainen Druvan-tuoli
Tämän kirjoitti:  Elisa 

Suositut tekstit