Koululaisen kirjoituspöytä


2-laatikkoinen kirjoituspöytää löytyy
100x55 cm, 115x60 cm ja 135x65 cm
Lasten koulut alkavat taas! On aika herätä katselemaan kirjoituspöytiä uudelle pikku koululaiselle ja myös vanhemmalle uurrastajalle.

Oma läksypöytä on tärkeä osa lapsen kasvussa. Koulunsa aloittajalle oma kirjoituspöytä on merkki uuden taipaleen alusta. Se on lapsen työpiste, jonka ääressä vietetään monet illat läksyjen parissa ja aineita kirjoitellen. Lapsen opiskeluun kannattaa satsata, joten eiköhän aloiteta kunnollisesta kirjoituspöydästä, joka kestää ekaluokkalaisesta yliopistoon saakka! :)

JUVIn kirjoituspöydät ovat täyttäpuuta. Ne ovat puusepän valmiiksi tekemiä ja kokoamia, eivät siis ole itse kasattavia. JUVIn huonekalut kestävät isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle. Tärkeä ominaisuus puurtajan kirjoituspöydälle, vai mitä? :)

Työpöytänä 5-ltk pöytä (121x55 cm)


Ilokseni saan esitellä tässä muutamia JUVIn täyspuisia kirjoituspöytiä, joiden ääressä läksyt taittuvat mukavasti.


Kustavilaisessa kirjoituspöydässä (135x60 cm) on paljon säilytystilaa; kappi ja 5 laatikkoa. Lisäksi leveän laatikon alla on kaksi salalokeroa pikkuaarteille tai vaan ihan kynien ja viivoittimien säilytykseen. :) Kuvista huomaa, kuinka valtavasti pintakäsittely ja vetimet muuttavat saman pöydän ilmettä. 

135 x 60 cm kustavilainen kirjoituspöytä
vaaleaksi vahattuna

Kustavilainen kirjoituspöytä (135x60 cm)
vahattuna tumman puun sävyyn

 
5-laatikkoinen kirjoituspöytä (121x55 cm) on varsin siro ilmestys. Laatikot tarjoavat tärkeää säilytystilaa, mutta kuitenkin pöydän keveä ilme säilyy pitkien jalkojen ansiosta.   

Mahongin väriin petsattu kirjoituspöytä (121x55 cm)
ja Druvan-tuoli
Laatikonpohjapaperi on hauska yksityiskohta
ja tuo mukavasti mummulan mieleen :) 
Klaffipiironki (85x46x116 cm)
valkoisena
Klaffikirjoistulipasto (85x46x116 cm) on oivallinen kun työpöydän "kaaos" halutaan välillä piilottaa. Tämä ratkaisu tarjoaa valtavasti säilytystilaa alakaapin ansiosta. Klaffin sisälle voi myös kätevästi sijoittaa läppärin.
  

Mallistostamme löytyy myös pikkuisia kirjoituspöytiä. Kuvassa opiskelijan läppäripöytänä on 85x50 cm pikkupöytä. Se on antiikkikäsitelty kauniisti ja työtuolina toimii vaaleanpunainen varhaisrokokoo-tuoli.


1-ltk kirjoituspöytä (85x50 cm)
Sorvattu jalkainen kirjoituspöytä (95x50 cm)
Eikä tässä ollut kaikki!

Kurkkaa lisää malleja JUVIn nettisivuilta:   Kirjoituspöydät
Muista lukea aikaisemmat postaukset:P.S. JUVIsta saa puuvalmiin kirjoituspöydän heti mukaan! Eli vielä ehdit saada kirjoituspöydän ennen koulujen alkua. :)

Tämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit