Helposti yhdisteltävät JUVI-huonekalut

 
JUVI-tyyli
 
Kaikkien JUVIn mallien suunnittelun perustana on rakkaus vanhoihin antiikkihuonekaluihin. Vaikka huonekalujemme ideat ovat jopa 300 vuotta vanhoja ja ajan saatossa helmeksi hioutuneita, suunnittelemme uudet JUVIt kuitenkin nykyajan ihmisille ja tämän päivän tarpeisiin. Mallistoomme kuuluu myös suoralinjaisia ja pelkistettyjä täyspuuhuonekaluja.
 
 
Minkä värisenä tahansa 
 
JUVI-huonekalut ovat täyttäpuuta. JUVIt esitellään myymälöissä puuvalmiina eli pintakäsittelemättöminä sekä ilman vetimiä. Jokaisen JUVIn saa siis minkä värisenä ja minkälaisilla vetimillä tahansa. Siksi JUVI-huonekalu on helppo sijoittaa jo valmiiksi sisustettuun kotiin; voit valita värin entiseen sisustukseen sopivaksi.
 
Gripsholm- sohvat ja nojatuoli sekä
X-lasi sohvapöytä valkoisiksi maalattuina
 
 
 
Yhdistely on helppoa
 

JUVI-huonekalut ovat helposti yhdisteltävissä sekä keskenään että vanhojen huonekalujen kanssa. JUVI-sisustaja valitsee erilaisia malleja ja yhdistelee niitä ennakkoluulottomasti.  Eri tyylien sekoittelu ei ole rikos, vaan se oli enemmänkin sääntö kuin poikkeus entisajan kodeissa. Samalla idealla 2010-luvulla saadaan luotua yksilöllinen ja omaleimainen sisustus. 
JUVIn varhaisrokokoo- tuoli ja kustavilainen kirjoituspöytä.
 
JUVI-tyyli sopii niin selkeälinjaiseen nykykotiin, kuin myös antiikkihuonekaluin sisustettuun arvohuoneistoon. Yksittäinen JUVI voi olla vaikkapa tiilenpunainen katseenvangitsija tai se voidaan pintakäsitellä samanlailla kuin aiemmin hankitut huonekalut.
 
 
Värillä ja vetimillä yhtenäinen ilme

Puuvalmiit JUVI-huonekalut sopivat hienosti yhteen, kun valitset niihin saman sävyn tai samanlaiset vetimet? Ei tarvitse siis keskittyä valitsemaan ainoastaan saman "tuoteperheen" huonekaluja, kun värillä ja/tai vetimillä saadaan luotua yhtenäinen ilme.Firenze-komuutti (210x45x86 cm) ja kustavilaiset pikkupiirongit (50x35x70 cm) on vahattu luonnonvalkoisiksi. Vetimiksi on valittu samanlaiset kahvavetimet.

 
Värin ei tarvitse tietenkään olla sama kaikissa huonekaluissa. Hauskaa vaihtelua saadaan aikaan valitsemalla jokin eri sävy ja vaikkapa samat vetimet kuin aiemmissa huonekaluissa.

Savenharmaaksi vahattu 4-ovi komuutti (165x43x90 cm)
Kaappi ja lipasto yhdistyvät nätisti, kun ne on antiikkikäsitelty samanlailla ja vetimiksi on valittu rengasvetimet.


Värimalli mukaan

JUVIsta löytyy laaja valikoima erilaisia värimalleja, mutta jos sopivaa sävyä ei löydy, voit myös tuoda oman värimallin. Värimalli voi olla vaikkapa laatikko vanhasta lipastosta, maalikaupan sävynäyte, tapetin tai kankaan palanen jne.

Kuvan kirjoituspöydän punainen sävy on valittu tuolin kankaan mukaan. Ota siis värimalli mukaan kun tulet käymään myymälässämme!

JUVI:lla sisustaminen on helppoa ja pelkkää iloa!
Suositut tekstit