SeinäkaappiJUVIn perinteinen renginkaappi on hauska lisä sisustuksessa. Valmistamme kaappeja usean eri mittasena; 1-, 2- ja 3-ovisena. Ovimalleja löytyy paljon erilaisia; on lasiovia, puuovia, mutta myös ilman ovia eli avona.

Myymme pääosan kaapeista puuvalmiina eli pintakäsittelemättömänä. Valitse puuvalmis kaappi ja maalaa se omaan sisustukseesi sopivalla sävyllä. Seinäkaappi toimii eteisen avainkaappina, keittiössä maustehyllykkönä, kylpyhuoneessa peilikaappina tai vaatehuoneessa vaikkapa parfyymien säilytyksessä... :)Kuvan renginkaappi on maalattu siniharmaaksi. Sisustustupsu antaa viimeistellyn silauksen.
L. 45 x S. 17 x K. 70 cmTämä seinäkaappi tarjoaa lisäsäilytystilaa kauniille viinilaseille. Myös koriste-esineiden näyttelypaikkana renginkaappi on oivallinen.

 

 Rohkea sisustaja maalaa kaappiinsa koristemaalauksen. Helpompi vaihtoehto on käyttää sabloonaa tai sisustustarraa.

JUVIn seinäkaappi on kaunis ja täyspuinen vaihtoehto kylpyhuoneen peilikaapiksi. Oven lasi on helposti irroitettavissa, jolloin lasin tilalle voi vaihtaa peililasin.

Merensiniseksi maalattu renginkaappi. Huomaa, kuinka oven siro salmiakkilista
korostuu, kun sisäosa on maalattu vaaleammaksi kuin ulkopuoli.
(L. 45 x S. 17 x K. 70 cm)

Kuvassa 2-ovinen renginkaappi lasiovilla (L.80 x S. 20 x K. 70 cm).


Pintakäsittelemätön seinäkaappi
(L. 75 x S. 18 x K. 70 cm)

Leveä seinäkaappi (L. 115 x S. 18 x K. 70 cm)
Kaappia myös puuovilla.


Wanhasta puusta valmistettu seinäkaappi on ihanan rustiikkinen. Kuvan kaapin ovet ovat vanhanajan tyyliin kanaverkkoa. Myymme kaappia myös lasi- ja puuovisena.

Wanhapuinen seinäkaappi
(L. 95 x S. 27 x. K.105 cm)
 Seinäkaappina toimii myös moni muu JUVI-kaappi. Kuvassa seinälle on nostettu kaksi korkeampaa vitriinikaappia. Kaappia valmistamme myös seuraavilla korkeuksilla: 45, 65, 85 ja 120 cm.Vitriinikaappi (Lev. 80 x Syv. 32 x Kork. 120 cm).
Kuvassa on kaksi 2-ovista kaappia vierekkäin.


Huomaathan, että täyspuisesta JUVI-kaapista voi kaventaa syvyyttä pois. Esimerkiksi jos tarvitset vain 15 cm syvän kaapin, on syvemmästä kaapista mahdollista ottaa tarvittava mitta pois.
Osta seinäkaappi nettikaupastamme:
Kurkkaa lisää JUVIn seinäkaappi-valikoimaa: TÄÄLTÄ
Lue myös aikaisemmat blogitekstit:

Tämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit