Korkea vaatekaappi

JUVIn vaatekaapit ovat täyttäpuuta, sivuseiniä myöten  -  se on valmiiksi koottu kaappi, ei lautakasa.  Pidä pienenpienenä tai suurensuurena, seinästä seinään ja lattiasta kattoon.

Perusvaatekaappi
 
Perusvaatekaappi on joko 1- tai 2-ovinen: 
1-ovinen:  lev. 40 x syv. 52 x kork. 195 cm
2-ovinen:  lev. 75 x syv. 52 x kork. 195 cm

Näitä voi yhdistellä sellaiseksi riviksi, kun tilaan sopii; 2-oviseksi, 3-oviseksi, 4-oviseksi tai vaikkapa 10-oviseksi riviksi.
Vaatekaapeissa, sekä 1- että 2-ovisissa, on henkaritanko ja liikutettavat hyllyvälit.
 
 
 
Kuvassa perusvaatekaapit on nostettu alalaatikoston päälle. Kokonaismitat: Lev. 115 x Syv. 52 x Kork. 235 cm.
Maalattu kustavilaisharmaaksi.
 


Korkea vaatekaappi
Vaatekaapit voidaan myös nostaa alalaatikostojen päälle, kuten kuvissa. Näin huonekorkeus tulee hyödynnettyä ja saadaan vieläkin enemmän säilytystilaa, vaikkapa sukille, alusvaatteille ja lakanoille.

Kun vaatekaappi nostetaan alalaatikoston päälle, poistetaan vaatekaapin jalat. Tällaisen kokonaisuuden korkeus on n. 240 cm.Myymme täyspuisia vaatekaappejamme erilaisilla puu- ja lasiovilla.


Tämän makuuhuoneen vaatekaappirivi muodostuu kolmesta 2-ovisesta vaatekaapista (2x umpiovi ja 1x lasiovi) ja kolmesta alalaatikostosta (lev. 75 x syv. 52 x kork. 45 cm). Tässä neliöt hyöty käytetään - lattiasta kattoon ja seinästä seinään.
JUVIn vaatekaappien suunnittelussa on otettu huomioon vaatekaapin syvyys. Monella on varmaankin kokemusta 60 cm syvistä vaatekaapeista ja siitä pölyyntyvästä hukkatilasta, joka vaatepinojen taakse jää. JUVIn täyspuisista vaatekaapeista tämä turha tila on haluttu poistaa. Henkaritkin mahtuvat mukavasti 52 syvään vaatekaappiin. Ja ota huomioon, kuinka paljon saat lisää lattiatilaa eli neliöitä.
Kuvassa 2-ovinen vaatekaappi (lev. 75 x Syv. 52 x Kork. 195 cm) nostettuna alalaatikoston päälle. Kokonaiskorkeus tällöin n. 235 cm.
Tässä vielä kuvia  JUVIn vaatekaapeista ilman alalaatikostoja:


Lev. 115 x Syv. 52 x Kork. 195 cm


Kaksi 2-ovista vaatekaappia ja yhtenäinen yläkoristelista. Lev. 150 x Syv. 52 x Kork. 195 cm.
Sisällä molemmissa kaapeissa on liikuteltavat hyllyvälit ja henkari tanko.
Lue myös aikaisemmat blogi-tekstit:


Lisää mittoja ja malleja:  TÄÄLTÄ 

Tämän kirjoitti:  ElisaSuositut tekstit