Asuntomessut Seinäjoella. Osa 2 - Rustiikkista ruskeaa ja hiekan sävyjä

Adalmiinan Helmen sisustussuunnittelijan Annarina Yöntilan sisustamassa Fiskarhedenvillanin Tupien Tuvassa vastapainona pastellisen hempeille sävyille löytyy pehmeitä ja lämpimiä ruskean sävyjä. Osa JUVI-huonekaluista vahattiin pähkinän sävyyn, osa maalatiin vaalean hiekan väriseksi. Valitut sävyt sointuivat kauniisti myös muiden pehmeän ruskeiden huonekalujen kanssa ja koko asunnon sisutuksessa huokui ihana harmonia. Lämmin ruskea toi myös ihanasti rustiikkista maanläheistä tunnelmaa huoneisiin.

Lastenhuoneen kirjoituspöydässä haettiin samaa sävyä kuin pöydän ääreen sijoitettavassa tuolissa ja tulos on kerrassaan upea!

 Kunnon kirjoituspöydän ääressä malttaa tehdä läksyjä pidemmän aikaa
Pähkinäinen ruskea sävy tuo ihanasti syvyyttä ja lämpöä sisustukseen :)


Rustiikkisen ruskean lisäksi kohteeseen valikoitui vaaleampia hiekan sävyjä. Vaaleaa hiekkaa löytyy JUVI:n penkeistä joita Tupien Tuvassa on kaksi kokoa. Kuten muissakin huoneissa, on penkkien sävymaailmaa haettu tilan muista materiaaleista. Lattiassa ja sisustustavaroissa toistuu myös ihanat vaaleanruskeat hiekkaisat sävyt ja eri materiaalit tekevät tilasta ylellisen tuntuisen, täydellinen koti-spa!

 Hiekan eri sävyt luovat ihanan ylellistä tunnelmaa
JUVI:n väki kiittää Annarina Yöntilaa mukavasta yhteistyöstä!


Katso myös:
Osta nettikaupastamme:
juvikauppa.fiKatso kaikki tuotteet:


Tämän kirjoitti: Marjo

Kommentit

Suositut tekstit