Hurmaavan harmaa keittiö

Keittiö on tämän kodin sydän. Tunnelma on raikkaan vaalea. Lähtökohtana tämän keittiön suunnittelussa oli tavoite kevyestä tunnelmasta ja siksi yläkaapit haluttiin karsia minimiin. 

Altaan päälle sijoitettiin JUVIn ruutulasi-oviset kaapit. Lasiovia käyttämällä saadaan ihanan keveää ilmettä. Ovien sisäpuolelle voi kiinnittää kauniit verhot peittämään kaappeja. Tänne valittiin valkoista pellavaa. Kirkkaat lasit voi myös korvata valkoisilla maitolaseilla.

Kaapeissa on irtohyllyt, joten hyllykorkeuden voi säätää haluamakseen. Altaan päälle sijoitettiin 80 cm yläkaappi, joka toimii kuivauskaappina. 



Materiaalina kunnon puu

Täyspuiset kaapit ovat puusepän valmiiksi tekemiä ja kokoamia. Ne ovat materiaaliltaan tervaleppää ja ovat kunnon puuta runkoja myöten. Täyspuu sopii kodin kaikkiin kalusteisiin, myös kiintokalusteisiin. Puinen keittiö on ihana ja ajaton. Aito tunnelma välittyy ja ne kestävät aikaa. Tutustu lisää kaappimallistoomme: juvi.fi


"Aito tunnelma välittyy"




Värit

Tämän keittiön väreinä ovat ajattomat klassikot - harmaa, valkoinen ja pellavanbeige. Kartanoilmeisiin kaappeihin sopivat tyylikkäät antiikkimessinki vetimet. JUVIn mallistosta löytyy paljon erilaisia upeita vedin vaihtoehtoja. Tänne valittiin alakaappeihin kahvoja ja yläoviin nuppeja. Vetimiä sekoittelemalla saadaan keittiölle yksilöllinen ilme. Katso lisää:  Vetimet




"Kunnon puuta runkoja myöten"






Kodinhoitohuone sijaitsee suoraa keittiön yhteydessä, joten JUVIn kauniit kaapit jatkuvat myös kodinhoitohuoneen puolelle. Vaikka kaappien tyyli on sama, haluttiin näiden kahden huoneen välille pieniä eroja niin, että ne kuitenkin sopivat yhteen.

Keittiön alakaappeihin valittiin sokkeli, kun taas kodinhoitohuoneen puolelle haluttiin sirot jalat. Molemmissa huoneissa on käytetty lasiovisia yläkaappeja - toisessa tilassa "vaakaruutua" ja toisessa "salmiakkia". Ja kaappien värit ovat tietenkin eri  -  Värillähän on nimittäin väliä! Kodinhoitohuoneen puuterisen vaaleanpunaiset kaapit sopivat upeasti keittiön harmaisiin kaappeihin. Sama tyyli hiukan eri mausteilla!


"Värillä on väliä"


Keittiön kruunaan JUVIn jykevä sorvattujalkainen ruokapöytä. Mustaksi pellavaöljymaalatut Medaljonki-tuolit tuovat sopivaa särmää vaaleaan keittiöön.



Katso lisää: 







I H A S T U:   www.juvi.fi




Kommentit

Suositut tekstit