Säilytystilaa, kiitos!


Säilytystilaa ei koskaan voi olla liikaa! Hassua onkin kuinka paljon hamstraamme tavaraa vuosien varrella. Usein tavaran määrän tajuaa vasta, kun tulee muutto eteen ja kaikki laitetaan laatikoihin. 

Perheeni kanssa kävimme vähän aikaa sitten läpi asunnon vaihdon. Pakkaaminen oli aika helppoa, mutta kun tavaralaatikot olivat väliaikaisvarastossa muutaman kuukauden, unohtui moni tavara ja tajusi että vain hyvin pientä osaa tavaroista kaipasi. Kun purkamisen aika tuli, oli olo lähinnä sellainen, että "voi ei! Mihin tämä kaikki mahtuu!". Suuri osa laatikoiden sisällöstä oli joko turhaa tai "puoliturhaa". Osalla tavaroista on tietenkin tunnearvoa, jolloin niiden poisheittäminen on vaikeaa. Itselle turhat esineet voi olla toiselle aarre! Tällaista hyväkuntoista tavaraa voi siis laittaa kiertoon. 


Uuteen asuntoon muuttaminen oli aika "puhdistavaa". Nyt turha tai vähällä käytöllä oleva tavara, joka ennen kuormitti kaappeja, on joko organisoitu varastoon tai laitettu kierrätykseen. Kaapeissa säilytetään nyt vain tarpeellista tavaraa. 

Eteishallissamme JUVIn vaatekaappirivistö toimii kätevänä sekatavara-kaappina. Kokonaisuus muodostuu kolmesta 2-ovisesta kaapista ja alapuolella on vetolaatikostot. Yksi kaapeista on siivouskaappi, yksi toimistotavarakaappi mappeineen ja papereineen ja viimeinen palvelee kirja- / valokuvaalbumi-kaappina. Vetolaatikoihin on kätketty kenkiä.


Kaapeissa on säädettävät hyllyt. 
Pikkutavaran organisointiin erilaiset laatikot 
ja korit ovat omiaan. 

JUVIn Kustavilainen Medaljonki-tuoli


Kaapit on maalattu Ottossonin pellavaöljymaaleilla harmaaksi (sävy Umbragrå). Ovimalleja löytyy paljon erilaisia. Tänne valittiin salmiakki-puuovet. Ovien salmiakki-kuvioita haluttiin korostaa ja ne on maalattu vaaleammalla sävyllä.
Kurkkaa:Haaveissa täyspuinen keittiö?
Tämän kirjoitti: Elisa


Kommentit

Suositut tekstit