Tehtaamyymälässä

Joko olet vieraillut JUVIn tehtaanmyymälässä? Tervetuloa kurkkaamaan Vantaan suurmyymäläämme.  Ensimmäisenä kun astut sisälle voit aistia i-h-a-n-a-n  puun tuoksun! Seuraavaksi huomaat kuinka valtavasti meillä on tavaraa. Koko 1000m2 myymälä on tupaten täynnä toinen toistaan upeampia täyspuu-huonekaluja. 



Meiltä saat asiantuntevaa palvelua esim. sisustusratkaisuissa, värivalinnoissa, oikean pintakäsittelyaineen löytämisessä tai vaikkapa keittiön suunnittelussa. Kysy rohkeasti! Ystävälliset myyjämme auttavat mielellään.  Meillä saat myös katsella rauhassa.



Erilaisia huonekalu-malleja ja mitoituksia JUVI:lla on satoja ja satoja erilaisia. Myymälä on oikea "varasto-myymälä", sillä meiltä saat huonekalut vaikkapa heti mukaan. Juuri se kaappi tai pöytä jonka valitset myymälässä, on se jonka myös saat kotiisi.

 Erilaisia ja -kokoisia vitriinikaappeja.


 TV-tasoja ja matalia kaappeja.


Suurin osa huonekaluistamme esitellään tehtaanmyymälöissämme puuvalmiina eli pintakäsittelemättöminä. Saat ne siis mihin vain väriin. Pintakäsittelyn voit tilata meiltä tai voit tarttua itse siveltimeen!

Myymälöissä on myös yksittäisiä mallivärjättyjä huonekaluja. Näin saat ideoita värin valintaan!







Myymme laadukkaita pintakäsittelyaineita mm. Ottosson pellavaöljymaaleja, Osmo Color puuvahoja ja perinteisiä maitomaaleja.

Maalihyllykkö pursuaa laadukkaita maaleja ja vahoja.


Värin lisäksi pääset myös valitsemaan vetimet!


Puuvalmiin huonekalun voi maalata, vahata, petsata.... vain taivas on rajana!  Värivaihtoehtoja löytyy erittäin laaja kirjo!





Lämpimästi tervetuloa tutustumaan puun tuoksuiseen maailmaamme sekä Vantaalle että Espooseen!






Kehä III
Petikontie 1
01720 Vantaa

Ma-Pe 10 - 20
La 10 - 16

_______________________________

Länsiväylä
Suomalaistentie 1
02270 Espoo

Ma-Pe 10 - 18
La 10 - 16






Kommentit

Suositut tekstit