Antiikkista ilmettä sohvapöytään


Uusista huonekaluista saa vanhan näköisiä taidokkailla käsittelyillä.  JUVIn maalarit tekevät mitä hienoimpia antiikkikäsittelyjä tilauksesta. Uuden vaaleapuisen sohvapöydän ilme muuttuu täysin, kun se saa pintaansa antiikkiviimeistelyn. Käsittely voi olla hyvin kevyt ja vain vähän-kulunut tai jos halutaan oikein "raffi" aikaa-nähnyt lookki, pintaan voidaan tehdä rajut kulutukset, "madonreikiä" ja teräsharjata puun syitä voimakkaammin esille!

Tässä muutama idea sohvapöydän antiikkikäsittelyyn:


130x70 cm sohvapöydän kanteen on tehty vaaleaa talonpoikaisruskeaa tavoitteleva sävy. Lisäksi tervaleppä-kansi on teräsharjattu osittain ja siihen on tehty "madonreikiä". Patina viimeistelee upean ilmeen! Valkoinen jalka tuo keveyttä kokonaisuuteen.

"Madonreiät" tehdään nauloilla naputtelemalla.

Tervaleppä saa uuden rouhean ilmeen, kun sitä käsitellään teräsharjalla. Puunsyyt nousevat nätisti esille ja patina tarttuu näihin kohtiin hyvin.


 Tämän sohvapöydän käsittely on JUVIn "Verona" - antiikkiviimeistely. Siinä on yhdistetty maitomaalien eri sävyjä ja sävykerroksia. Lisäksi pöydän jalkoihin on lisätty tyylikkäät metallipyörät.Kannessa on tumma petsi ja pellavaöljylakka. Lisäksi kannessa on lankku-urat. Muut osiot on maalattu JUVIn "Ranskalaiseen valkokalkki" -tyyliin.


JUVIn erikoiskäsittely  "Espresso & Orange" tehdään maitomaaleilla.


Kommentit

Suositut tekstit