Täyspuinen allaskaappi


JUVIn täyspuisista kaapeista, komuuteista ja tasoista saat näyttäviä allaskaappi-ratkaisuja. Huonekalussa allasreikää ei ole valmiina eli voit valita mieleisesi altaan. Perusohje on että korkealle malja-altaalle valitaan matala kaappi (n. 70-80 cm korkea kaappi) ja upotettavalle altaalle korkeampi kaappi (n. 85-90 cm), mutta nämä ovat makuasioita. Ota mitat kotona ja pohdi samalla mille korkeudelle allas olisi paras sijoittaa.


Hankkimassa allaskaappia?

Jos reissu tehtaanmyymäläämme on mahdollinen, suosittelemme sitä lämpimästi! Paikan päällä näet laajan valikoiman erilaisia kaappeja ja komuutteja ja pääset valitsemaan juuri Teille sopivan kaapin. Myymälässä esillä olevat kaapit ja komuutit ovat useimmiten vielä ilman pintakäsittelyä. Pääset siis itse valitsemaan sävyn! Pintakäsittelyn voit tehdä itse tai teettää JUVI:lla. Ammattitaitoiset myyjämme neuvovat mielellään oikean pintakäsittelyaineen valinnassa. Kylpyhuoneeseen esim. Osmo Color puuvahat ovat omiaan.


Myymälässä vieraillessasi myyjämme neuvovat myös sopivan altaan valinnassa. Huomioon tulee ottaa valitun kaapin malli ja mitat ja esim. millaisia muutostöitä kaapille tehdään, kun allas upotetaan. Muutostyöt voit tilata JUVI:lta,  tehdä itse tai teettää vaikkapa omalla puusepälläsi. Täyspuiseen huonekaluun on helppo tehdä erilaisia muutostöitä!Komuutin kanteen on tehty upotus malja-altaalle. Myös vetolaatikoiden leveyttä on kavennettu, jotta altaan putket mahtuvat kulkemaan keskellä.Hankittuasi sopivan altaan, voit toimittaa meille altaan mukana tulevan  aukon "leikkausohje-pohjan" tai vaihtoehtoisesti koko altaan, niin puuseppä pääsee tekemään muutostöitä valitsemaasi kaappiin.

Allaskaapin pitakäsittelyaineeksi suosittelemme esim. Osmo Color puuvahoja, joilla saa kauniita peittäviä ja läpikuultavia pintoja. Sävykirjon  näet myymälässämme tai rautakaupassa.
Pintakäsittelyaineeksi voi myös valita maitomaalia tai Ottosson pellavaöljymaalia, mutta lisäksi näihin käsittelyihin on hyvä laittaa Le Tonkinois -pellavaöljylakkaa, jotta saadaan hyvä suojapinta. 

Pintakäsittelynä tässä upeassa komuutissa on maitomaalein tehty musta antiikkikäsittely ja pellavaöljylakka.
Korkealle malja-altaalle valitaan usein matalampi kaappi, esim. kuvassa 70x45x70 cm kaappi.


 
Kuvassa komuutti 85x40x70 cm. Katso lisää: Matala komuutti Kuvassa komuutti 85x41/51x85 cm. Katso lisää: nettikaupastamme


Pelkistettyyn kaappiin voit valikoida upeita puukoristeita ja koristelistoja tuomaan yksilöllistä ilmettä! Puukoristevalikoiman näet parhaiten myymälässämme tai kurkkaa: nettikauppamme valikoimaa.


Allaskaappina voi toimia myös jokin erilainen ratkaisu! Esim. Sivupöytä tai vaikkapa kulmakaappi? Täyspuiseen huonekaluun on helppo tehdä muutostöitä.Kurkkaa:  sivupöytiämme

  Kulmakaappi sopii esim. pienen WC:n allaskaapiksi. 
Katso: kulmakaappi Matala kaappi 55x38/48x70 cm sopii malja-altaalle.
Kurkkaa lisää: nettikaupastamme


 Kaappi 55x38x70 cm keltaiseksi maalattuna.Kaappi 55x38x70 cm harmaaksi maalattuna.
Ruskeaksi vahattu pikkukaappi 45x38x70 cm
Katso lisää: nettikaupastammeKommentit

Suositut tekstit